Mazda 323F BA Z5 98' by WysoL – zmiana wlascicela -prosze zamknac temat
karol1251 napisał(a):Świetnie przyciemnione szyby.:–) jaką folię dałeś na przód? Ile kosztowała Ciebie taka przyjemność?
http://www.foliapol.pl/index.html
-
Fasola
ile będzie kosztować to się okaże po spotkaniu z policją 
No i ta rozpórka do Z5.. Chyba bardziej dla oka niż dla prowadzenia.
No i ta rozpórka do Z5.. Chyba bardziej dla oka niż dla prowadzenia.
MOJA ZIELONA STRZAŁA I LEKKIE MODYFIKACJE
viewtopic.php?f=312&t=107684&start=0
viewtopic.php?f=312&t=107684&start=0
- Od: 19 paź 2010, 17:05
- Auto: MAZDA 323F BA 1.5 Z5 1998'
No i wreszcie zostala pomalowana i zalozona rozporeczka 

A rozpórka jest z 2,0V
Sam ja profilowałeś

A rozpórka jest z 2,0V
Sam ja profilowałeś
-
Lantis 89
bartiall323f z policja juz sie spotkalem i nic mnie to nie kosztowalo. Rozporka tak jak mowisz idzie na wizual ale prowadzi sie troche inaczej.Na efekt koncowy komory trzeba troche poczekac 
Limited EditionNic nie profilowalem – zostala lekko podniesiona i jest git.
Wczoraj przymierzalem sie troche do 15"

Limited EditionNic nie profilowalem – zostala lekko podniesiona i jest git.
Wczoraj przymierzalem sie troche do 15"

Witam. to przednie boczne tez masz przyciemnione? bo tylne mozesz miec, ja mialem przednie i taka przyjemnosc po spotkaniu z niebieskimi kosztowala mnie mandacik i zrywaniem foli, na szczescie szlo sie dogadac i dostalem 100 tylko a grozi 500, pozdrawiam
Moja Nowa Madzia 323F 2.0V6 ZAPRASZAM http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=321&t=165730
Moja BYŁA Madzia http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=111034&p=2480591#p2480591Zapraszam:)
Moja BYŁA Madzia http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=111034&p=2480591#p2480591Zapraszam:)
- Od: 15 gru 2009, 12:44
- Auto: Mazda 323F BA 2.0 V6 95r.
Choćby nie wiem jakie mody i stylizacje robić na 323f BA, są one nic nie warte jeśli nie posadzisz jej na glebie e. Jeśli kochasz patrzeć na swoje auto – obniżaj! ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jeśli pan policjant nie ma przy sobie miernika przepuszalności światła(z ważnym atestem) – może jedynie podejrzewać że ich przepuszczalność jest niezgodna z przepisami – wtedy zabiera dowód, a jego wątpliwości rozwiewa lub potwierdza przegląd cząstkowy za złotych 20.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jeśli pan policjant nie ma przy sobie miernika przepuszalności światła(z ważnym atestem) – może jedynie podejrzewać że ich przepuszczalność jest niezgodna z przepisami – wtedy zabiera dowód, a jego wątpliwości rozwiewa lub potwierdza przegląd cząstkowy za złotych 20.
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
Badyl napisał(a):Choćby nie wiem jakie mody i stylizacje robić na 323f BA, są one nic nie warte jeśli nie posadzisz jej na glebie e. Jeśli kochasz patrzeć na swoje auto – obniżaj!
święte słowa!

polecam KAW -60/-50 auto wygląda bajecznie
najlepiej gwint. Wysol jak dla mnie wszystkie zmiany na plus. Ale o glebę aż się prosi 
ja jeżdżę na ciemnych przednich bocznych od 2 lat i miałem tylko jedną przygodę i to 150km ode mnie, poza tym 2 kontrole i o dziwo się nie przyczepili.
ale ten jeden raz to tylko dowód zabrali, żadnego mandatu nie ma chyba.. przynajmniej mi nie dali. Obejrzeli mazdę troche popytali i pojechali
kylu napisał(a):Witam. to przednie boczne tez masz przyciemnione? bo tylne mozesz miec, ja mialem przednie i taka przyjemnosc po spotkaniu z niebieskimi kosztowala mnie mandacik i zrywaniem foli, na szczescie szlo sie dogadac i dostalem 100 tylko a grozi 500, pozdrawiam
ja jeżdżę na ciemnych przednich bocznych od 2 lat i miałem tylko jedną przygodę i to 150km ode mnie, poza tym 2 kontrole i o dziwo się nie przyczepili.
ale ten jeden raz to tylko dowód zabrali, żadnego mandatu nie ma chyba.. przynajmniej mi nie dali. Obejrzeli mazdę troche popytali i pojechali
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
ja tak samo mam przód przyciemniony z rok czasu i ostatnio dostałem mandat ale to za prędkość
mój pierwszy ale bez skrupułów 10pkt
dodatkowo skontrolowali mi auto i ani do xenonów ani do szyb nie przyczepili się 
bartiall323f napisał(a):No i ta rozpórka do Z5.. Chyba bardziej dla oka niż dla prowadzenia.
A Z5 nie można szybko po zakrętach latać

a wysol modzi i modzi i w końcu glebę wymodzi i kf-a pod machę
pozdr.
ps działaj działaj bo narazie wszystko na DUŻY +
ps2 naklejka TDI wymiata

XED napisał(a):naklejka TDI wymiata
jak nakleiłem u siebie na początku to mnie kumpel nastraszył że jeszcze mi ktoś na stacji ON naleje

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
No to zescie se popisali 
Wszyscy dobrze gadacie bo macie swoje gusta i swoje racje
ja mam swoje
Gleba bedzie, szyby sa git, rozporka zostaje bo tez jest git, a jest jeszcze wiele planow
Pamietajcie ze nie odrazu Rzym zbudowali
Wszyscy dobrze gadacie bo macie swoje gusta i swoje racje

Gleba bedzie, szyby sa git, rozporka zostaje bo tez jest git, a jest jeszcze wiele planow

Pamietajcie ze nie odrazu Rzym zbudowali
nie no szybki bajka
a powiedz nie rysuje się ta folia przy lusterkach jak szyby
?

a powiedz nie rysuje się ta folia przy lusterkach jak szyby