Kolejny odkop tematu
Na weekendzie wpadły na przód łączniki stabilizatora (stare od jakiegoś czasu pukały

). Wymieniłem na Yamato. Ciekawy jestem ile podziałają? I jak zwykle przy wymianie łączników nie obyło się bez cięcia ich szlifierą
Drugi bajer to moduł świateł DRL z funkcją Coming/Leaving Home, które podłączyłem pod zwykłe światła. W sumie instalacja przebiegła bez większych problemów, podłączyłem się pod skrzynkę bezpieczników pod maską. A jego samego przykręciłem zaraz obok skrzynki. W tym momencie mam tak ustawione, że lampy świecą 70% swojej mocy nominalnej. Czyli około 38,5w – i świecą tylko one. Reszta światełek nie świeci, podświetlenie deski rozdzielczej też nie. Dokładnie taki:
KLIK
Dopisano 20 sie 2013, 22:35:Dawno nie odgrzewałem tematu, ale w końcu coś napiszę
Oprócz tego, że kilometrów przybywa szybko to nic się z autkiem nie dzieje
Ostatnio wpadł nowy bajer – pilot z kluczykiem "scyzoryk". Zmiana była podyktowana tym, że oryginalna obudowa była w opłakanym stanie i nadszedł czas zmiany.
Za pierwszym razem kupiłem na alledrogo samą obydowę i myślałem że przełożę moją elektronikę do nowej obudowy, ale jak to zwykle bywa elektronika nie pasowała więc obudowę mam na sprzedaż. Jak ktoś jest zainteresowany to proszę na pw
Fotki nie pasującej obudowy:

Fotki pilota do której ta obudowa pasuje:

Więc kupiłem moduł centralnego z pilotem scyzoryk i dokupiłem grot do mazdy. Z jednego oryginalnego kluczyka musiałem wydłubać transponder i przełożyć go do nowej obudowy.
Po godzinie zabawy i podłączeniu wszystkiego wszystko pięknie działa a ja ciesze się z nowego bajeru
Stary pilot:

Nowy zestaw: