Mazda 323F BA Z5 95r Touring Kit A-Spec
wilusjdm napisał(a):No w sumie teraz się tak przypatrzyłem i fakt psują efekt, w sumie do czego one służą ? Będzie OUT !
Przednie owszem pełnią ważną role w postaci osłaniania progu a tylne to właściwie tylko do ozdoby, ja nie mam i nic sie nie dzieje chociaż chlapacze akurat mi sie podobają. Także jak sie będziesz pozbywać to odezwij sie do mnie ja chętnie przygarne jak nie będziesz chciał ze mnie zedrzeć

Co do opon – tak jak ktoś pisał środek do opon firmy K2 (takie złote opakowanie) rzeczywiście działa tak, że wyciąga czerń ale nie nabłyszcza i opony zostają matowe. Motip nabłyszczy jak "plak" (tak jak to zresztą opisane w aukcji). Możesz poszukać ewentualnie czegoś innego na http://www.kosmetykaaut.pl Sporo tam wiedzą

No trochę bieda, większa gleba i nie będzie najgorzej
Jesienią będzie przesiadka na mx6 (chociaż w dobrej kondycji będzie ciężko szukać) albo GF'a w kombiaku i z tylko 136koniami wchodzi w grę . Tam już mam wizje co bym polepszył
dlatego jeszcze kilka małych zabiegów do zrobienia i jesienią się rozstajemy :/ 
caroleck napisał(a):jedyna funkcją jaką spełniają te nakładki to zbieranie brudu po miedzy nimi a nadkolem
Dokładnie, kupa brudu, wilgoci a na końcu rdzy

Tylko w europie takie coś sobie wymyśli bo w JP nawet tego nie ma w katalogu...
matthies coraz bardziej do mnie przemawia właśnie GF (bardziej pojemny, rodzinne wozidło) ale zobaczymy bliżej jesieni, może wizje się zmienią i padnie na mx'a w widlaku oczywiście
Jak nie bedzie dzisiaj padać to pomaluję dekielki na felgi, bez nich trochę felga razi

Jak nie bedzie dzisiaj padać to pomaluję dekielki na felgi, bez nich trochę felga razi
Mody idą w dobrym kierunku 
Panowie, koledze JapanBA chodziło raczej o te czarne krótkie nakładki na tylnych nadkolach, a nie o chlapacze.
Panowie, koledze JapanBA chodziło raczej o te czarne krótkie nakładki na tylnych nadkolach, a nie o chlapacze.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Odświeżamy temacik
Mazda dostała dzisiaj dwa paski klinowe, a dokładniej jeden wlatuje na alternator, zaś drugi na wspomaganie
Może w końcu nie będę z rana budził sąsiadów ujadaniem zużytych pasków
także teraz będą mogli spokojnie spać heh 

Mazda dostała dzisiaj dwa paski klinowe, a dokładniej jeden wlatuje na alternator, zaś drugi na wspomaganie

Poprzednio też siedziały Conti i też 3 lata przechulały, ale już trzeba było wymienić od alternatora już był z parciały, a od wspomagania jeszcze do przelatania ale wolałem wymieniać od razu na nówki sztuki 
I jak ręką odjął przy pierwszym zakręceniu na zimnym silniku cisza jak makiem zasiał
I jak ręką odjął przy pierwszym zakręceniu na zimnym silniku cisza jak makiem zasiał
Jeżdzi i jak na razie zostaje ze mną
nie ma co się pchać w sprzedaż, kupić kota w worku każdy może 
Dziś zamówione zostało :
-amortyzator Kamoka
-uszczelka pod pokrywę zaworów
-oring na aparat zapłonowy (już jest)
-osłona na przegub
Niebawem wleci coś z optyki ale na razie nic nie mówię
Dziś zamówione zostało :
-amortyzator Kamoka
-uszczelka pod pokrywę zaworów
-oring na aparat zapłonowy (już jest)
-osłona na przegub
Niebawem wleci coś z optyki ale na razie nic nie mówię
Ostatnio zakupiłem mały zestaw jak wspominałem, a oto i on :

Wczoraj został wymieniony tylko oring na aparacie zapłonowym, zabrałem się póżniej za uszczelkę ale okazało się, że to do silnika ZM (ręce opadły) w poniedziałek przyjdzie do Z5
dobrze, że w ogóle ją można zwrócić . Wczoraj Madzia dostała nowy kolor na pokrywę zaworów i na pas nad chłodnicą, dotarły też podkładki klubowe, od razu inaczej się prezentuje . Dzisiaj chciałem się zabrać za amor, ale mamy święto i nie wiem czy wypada grzebać .

Wczoraj został wymieniony tylko oring na aparacie zapłonowym, zabrałem się póżniej za uszczelkę ale okazało się, że to do silnika ZM (ręce opadły) w poniedziałek przyjdzie do Z5