Mazda 323f BA BP GT '95 -nowe fotki 32 str.
dorzucę stojak pod te koła, razem prezentuje się to całkiem całkiem 
Serio, ze stojakiem 
trzydziech napisał(a):Serio, ze stojakiem
Dopiero zczaiłem

będzie dobrze
Trzydziech bardziej by jej pasowały moje koła 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Bartg napisał(a):16' to się do Cinquecento zakłada
Co z tego że masz 17 jak nie możesz na nich ruszyć
A i Twoja mazda to KOZA : D
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
btw. CC, do poruszania się mam SC, wiec takie 16 chętnie przyjmę 
Jako, że nie mam kompletnie na nic czasu, zabrałem się za montaż foteli z RX8. Na razie poszedł w ruch fotel pasażera, dziś go przymierzyłem i pasuje.
Montaż będzie na szynach ori z 323f, chodzą jak chodzą, ale montaż łatwiejszy
po krótce (może się komuś przyda):
1. odcieliśmy wózek z fotela z RX8 (jest nitowany i zgrzewany, ale kątówka, wiertarka, punktat i młotek dały radę)
2. od strony tunelu szynę z 323f przymocowaliśmy wg uznania (szyny z 323f były na stałe skręcone płaskownikiem) do miejsca mocowania ori szyn z RX8 (wymaga wywiercenia otworu/ów)
3. od strony drzwi trzeba było dać profile (20x30) i wycyrklować z otworami (jak na zdjęciu) – profile będę zastępował litą blachą stalową wg szkicu z gwintowanymi otworami
4. montujemy wszystko razem i wkładamy
śruby mocujące wózek 323f z fotelem RX8 chcę dać o twardości 12,9, choć nie wiem jak się będą zachowywać przy ścinaniu – przewdiuje w razie czego, żebym podczas, odpukać, wypadku nie wyleciał przez szybę przypięty do fotela xD
a tak to kwietnik w przyszłym tygodniu jedzie do blacharza (podłużnice trzeba ratować i nadkola tylne)
uprzedzając, auto jedzie na lawecie
magik od silników jest zapracowanym człowikiem 
Montaż będzie na szynach ori z 323f, chodzą jak chodzą, ale montaż łatwiejszy
po krótce (może się komuś przyda):
1. odcieliśmy wózek z fotela z RX8 (jest nitowany i zgrzewany, ale kątówka, wiertarka, punktat i młotek dały radę)
2. od strony tunelu szynę z 323f przymocowaliśmy wg uznania (szyny z 323f były na stałe skręcone płaskownikiem) do miejsca mocowania ori szyn z RX8 (wymaga wywiercenia otworu/ów)
3. od strony drzwi trzeba było dać profile (20x30) i wycyrklować z otworami (jak na zdjęciu) – profile będę zastępował litą blachą stalową wg szkicu z gwintowanymi otworami
4. montujemy wszystko razem i wkładamy
śruby mocujące wózek 323f z fotelem RX8 chcę dać o twardości 12,9, choć nie wiem jak się będą zachowywać przy ścinaniu – przewdiuje w razie czego, żebym podczas, odpukać, wypadku nie wyleciał przez szybę przypięty do fotela xD
a tak to kwietnik w przyszłym tygodniu jedzie do blacharza (podłużnice trzeba ratować i nadkola tylne)

uprzedzając, auto jedzie na lawecie
trzydziech napisał(a):śruby mocujące wózek 323f z fotelem RX8 chcę dać o twardości 12,9,
Spokojnie wystarczy

jako że u mnie się dzieje mało i powoli to kolejna fotka która w sumie dużo nie wnosi. ale się pochwalę 
no fajno...ale co tam z motorownia, auto w pelni smiga?
W kwietniku dobry stołek to podstawa 

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60