A tak na marginesie jak będziesz Thor w Koninie to koniecznie trzeba jakąś sesję zrobić wreszcie razem
www.mazdaspeed.pl
Bartg napisał(a):Uuu widzę wreszcie jakaś cetka z BP 1.8, załóż swój temat koniecznie![]()
![]()
A tak na marginesie jak będziesz Thor w Koninie to koniecznie trzeba jakąś sesję zrobić wreszcie razem
Widzewianka_TM napisał(a):
no pomidorowa cetka jak się sprawuje?doszło coś nowego?
Pozdrowienia Thor
andrzej-w napisał(a):Jedynie jesli do czegos mialbym sie przyczepic, to nie pasuja mi ciemne postojowki z kierunkami, biale moim zdaniem bylyby lepsze.
danifilth88 napisał(a):Uniroyaldobre opony . Też mam i strasznie je sobie chwale . Autko piękne
THOR napisał(a):Jako, że konkurencja rośnie,
andrzej-w napisał(a):Jedynie jesli do czegos mialbym sie przyczepic, to nie pasuja mi ciemne postojowki z kierunkami, biale moim zdaniem bylyby lepsze.
andrzej-w napisał(a):Budyn, u Ciebie jest wlasnie deliakatniej i ladnie sie komponuje z ciemnym kolorem lakieru. U Thora sa chyba za ciemne, za bardzo gryza w oczy.
Ogolnie to szczerze mialbym ciezki dylemat, jesli mialbym wybrac, czy 'C Thora, czy Bartg ladniejsza;)
budyn-87 napisał(a):Moim zdaniem nie da się tak po prostu wybrać która ładniejsza bo i jedna i druga ma to coś w sobie i są piękneobie
szalik napisał(a):Thor musze ukraść Ci te felgi !
Widzewianka_TM napisał(a):pomidorowy kolor jakoś mi nie leży ;p
Widzewianka_TM napisał(a):ale Thor- fele miodzio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość