Mazda MX-3 EC 1.6 B6 + Nitro, 94r.
I gdzie je kupiłes 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
loockas napisał(a):Fotele cudne, jezeli to nie tajemnica to pochwal sie cena.
Cena fotela to 409 PLN ( w tym dowolna konfiguracja kolorystyczna ) za nadruk własnego loga dopłata 30PLN.Czyli razem 439PLN razy 2szt + 50PLN kosztów przesyłki.
Jacol napisał(a):I gdzie je kupiłes
To są te kubełki które polecał Filip
www.fotele-speed.pl
art3city napisał(a):A wy to wszystko chcecie od razu wiedzieć. Samemu poszukać pasożyty!
Dokładnie nygusy
soshu napisał(a):Bardzo fajne auto myślę nad podobnymi felami ale 16'
Taaa, fele są bardzo fajne na żywo i w ruchu robią jeszcze większe wrażenie.16" to dobra opcja
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
art3city napisał(a):A wy to wszystko chcecie od razu wiedzieć. Samemu poszukać pasożyty!
mX-MEN napisał(a):Cena fotela to 409 PLN ( w tym dowolna konfiguracja kolorystyczna ) za nadruk własnego loga dopłata 30PLN.Czyli razem 439PLN razy 2szt + 50PLN kosztów przesyłki.
Dziekowac
patrząc na to jak auto wyglądało na początku a jaką drogę przeszło do dziś, to zastanawiam się, dlaczego jeszcze nie napisałeś książki o tym? bestseller murowany! To auto jest bossssskie po prostu!
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
Badyl napisał(a):patrząc na to jak auto wyglądało na początku a jaką drogę przeszło do dziś, to zastanawiam się, dlaczego jeszcze nie napisałeś książki o tym? bestseller murowany! To auto jest bossssskie po prostu!

Faktycznie, troche się pozmieniało i było z tym wiele pracy.Ale to jest dziedzina gdzie z naszymi finansami nie będzie miała końca.Stale jest coś do zrobienia, czasami się udaje czasami nie...
...i tak np. mój nowy zderzak wylądował przedwczoraj na strychu...
Widziałem fotele na zywo
Super, ale ja bym musiał miec wersje XL bo moja szanowna dupa w nie nie weszła 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
mX-MEN napisał(a):mój nowy zderzak wylądował przedwczoraj na strychu...
no i dobrze – myślałem że to syf i pisałem że nie pasuje
A co do zabawy z nitro, to powodzenia
pzdr
FKamil napisał(a):mX-MEN napisał(a):Wbudowany monitor LCD 7" panorama
masz fotkę tego wbudowanego lcd ? Gdzie go masz wbudowanego ?
Jeszcze nie mam, ale postaram się zrobic przy okazji montażu kubłów.Monitor jest w miejscu gdzie kiedyś było radio.Jest tam otwór 2DIN więc miejsca sporo.Radio powędrowało w miejsce panelu sterowania nawiewami a te zostały wkomponowane na sam dół konsoli po uprzedniej likwidacji zbędnej popielniczki i zapalniczki.Może to i tochę skomplikowane ale nie dało rady inaczej.Ty masz deskę ze starszego mX-a więc pewnie za dużo ci nie dają te informacje
mX-MEN napisał(a):Jeszcze nie mam, ale postaram się zrobic przy okazji montażu kubłów.Monitor jest w miejscu gdzie kiedyś było radio.Jest tam otwór 2DIN więc miejsca sporo.Radio powędrowało w miejsce panelu sterowania nawiewami a te zostały wkomponowane na sam dół konsoli po uprzedniej likwidacji zbędnej popielniczki i zapalniczki.Może to i tochę skomplikowane ale nie dało rady inaczej.Ty masz deskę ze starszego mX-a więc pewnie za dużo ci nie dają te informacje
tak pytam z ciekawości.. też mam wmontowany moniotor 7" w miejscu gdzie ori było radio, natomiast u mnie radio powędrowało pod monitor..,tuż nad popielniczką..
- Od: 24 cze 2006, 14:29
mX-MEN napisał(a):Fotki będa po niedzielnym spocie z Honda Team...
Ciekawe kto je zrobi
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
mX-MEN napisał(a):...i może jakiś filmik sie skręci
filmik koniecznie
www.fafrowicz.com – Fotografia Ślubna Rzeszów – Dla mazdowiczów zniżki :)
Moje zabawki MADE IN JAPAN :)
Mazda MX-3 1.8 V6, 1992, Blaze Red, 18"
Honda CBR 600 F4i Sport, 2001
Moje zabawki MADE IN JAPAN :)
Mazda MX-3 1.8 V6, 1992, Blaze Red, 18"
Honda CBR 600 F4i Sport, 2001