Mazda 323C BA Z5 '95 I Dropped 323C I Pożegnanie str 22

BJ / BA / EC / BG / BF / BW / BD / BV

Postprzez chuck102 » 30 gru 2015, 19:48

Na zlocie w Katowicach "Świateczny spot" Organizowany przez Drag Style i Nocna jazda Olkusz mazdziora zdobyła 3 miejsce za najniższe auto zlotu :) (a gwint już podniesiony na zime był haha)
Obrazek
Obrazek
Następnie był spocik w Zabrzu na pożegnanie sezonu gdzie poznałem gościa z forum ;D Który przy okazji strzelił mi zajefajną sesyjke aż żałuję że nie wrzuciłem alu ;p. Wielkie dzięki za foty "Dude"
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tutaj jakieś fotki przy ostatnim pucowanku
Obrazek
Obrazek

Udało mi się strzelić fotki z cyklu seria vs prawie seria haha ;p
Obrazek
Obrazek
Obrazek

No i stety niestety decyzja podjeta moje malenstwo pojechało w świat ;c Będzie mi jej brakować :( były duże plany a nawet projekt się dobrze nie zaczął ale no będzie kolejne autko kolejne mody :) Może jeszcze na forum zawitam ;p Mam nadzieję że nowy właściciel będzie dbał o nią przynajmniej w połowie tak jak ja :) Niech jeździ i niech służy :)
Dzięki wszystkim z forum za podpowiedzi i pomoce :D Jesteście najlepsi ;D

I tutaj fotki jak odjeżdżała ;C (Autko sprzedane na gwincie i z fotelami z supry :) bez gazu jedynie pod instalacje przygotowane tak że nowy własciciel nie będzie miał duzo do zrobienia :D)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 23 wrz 2014, 23:58
Auto: Mazda 323c 1995r Z5

Postprzez Bartg » 31 gru 2015, 11:09

Szkoda wielka, teraz pewnie zwykła Honda będzie jakich pelno :( No nic jak sprzedane to zamykam temat.
Moderator
CUP 2011 miejsce 3

Od: 23 sty 2008, 22:25
Auto: Volvo V50 2.4 '04
EX Premacy FS Sportive '02
EX 323 CBA Z5 '98