Mazda 323F BA Z5 '95 turkusowy pocisk LPG Stag 300 SPRZEDAM
Ślicznota 

- Od: 21 lis 2014, 00:27
- Auto: Mazda 323f BA, 1.8, '95
mazda była dzisiaj u mojego mechanika co ciagle ją u niego robie przez te lata.Na sprawdzenie ciśnienia bo ten gazownik sprawdzał jej cisnienie ale nie dał mi nic
żadnego wykresu,ani nie byłem przy tym obecny.A wieżyć na słowo to nie będe
to ma 12 na każdym po równo 

nie wiem jak to robią profesjonalne warsztaty z nowym sprzętem ale nie słyszałem jeszcze o jakimś wydruku po pomiarze ciśnienia. Wystarczy manometr z odpowiednią końcówką i odczyt pokazuje się sam na zegarku 
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

ok,ale przy tym pomiaże byłem dziś sam osobiście
a wtedy jak zakładałem gaz to tylko wierzyłem na słowo 
radek mazda lubawa napisał(a):ok,ale przy tym pomiaże byłem dziś sam osobiściea wtedy jak zakładałem gaz to tylko wierzyłem na słowo
wtedy to tak. Ale pomiary dużo się nie różnią z tego co pamiętam

no tak 
madzia przygotowana na euro
po shiny garage morning dew
a tak poza tym wpadły nowe tarcze na przód,jakosc kiepska bo robione tel

radek mazda lubawa napisał(a):hahaha bo rudy na niego wchodził,akurat to miał być srebny sprey od temperatury.A wyszedł kolor jaki wyszedłkiedyś go tam przekoloryzuje
toć można kupić spray w czarnym macie do 400stopni

u madzi nic nowego,wiernie jezdzi na lpg,3200km wpadło w jednym mc
dostała nowe przewody,bo delikatnie szarpała.Ale po wymianie dalej ten sam objaw
uderzę jeszcze w świece,zobaczymy czy coś zmienią.Dodam że szarpie na pb jak i lpg,raz nawet zdarzyło jej się zgasnąć jak ją przymuliłem na skrzyżowaniu 
myju myju
problem z szarpaniem rozwiązany gaz był zle ustawiony,już jest ok
madzia wiernie nabija km,i tak ma być 
dzisiaj w nocy bym się ze swoją babcią pożegnał
mianowicie grasuje szajka złodziei na terenie lubawy i okolic.Kradną samochody i tymi kradzionymi autami napadają na sklepy.Zgineło tu parę samochodów min golfy,passat,mazda 323fbg i chcieli połaszczyć się na moją.Obudziły mnie psy szczekające na podwórku a dwóch gosci stało i kręciło sie koło mazdy.Zona krzykneła przez okno,wypad mi z tego podwórka
uciekli do auta które czekało na drodze.a ja w tym czasie zadzwoniłem na policję.I co,jak zwykle nasze mundurowi dali
bo nawet nie łaszczyli przyjechać.Co puzniej się okazało 3km dalej okradli sklep.a oto moja maleńka 

A ja myślałem że jak rok temu zakładałem alarm to był przejaw paranoi. Mam nadzieję, że prędzej czy później gnojków złapią a ty nadal będziesz mógł (chyba) spać spokojnie. 
- Od: 25 sie 2015, 10:27
- Auto: Mazda 323F BA KF 'Kraken'
u madzi bez jakiś większych zmian
jedynie co dostała w tym mc to
-nowy rozrząd wraz z pompą wody
-łożysko przód i tył
-łącznik stabilizatora
-tuleje wahacza
-przeczyszczenie przepustnicy
dbam o nią do puki jest nadal w moim posiadaniu.Myślę nad sprzedażą,ale aż na wiosnę
z racji powiększenia rodziny przydało by się coś w kombi i z ac.
-nowy rozrząd wraz z pompą wody
-łożysko przód i tył
-łącznik stabilizatora
-tuleje wahacza
-przeczyszczenie przepustnicy
na razie wystawiam tylko tu.sprzedam mazdę 323f ba z lpg od maja 2016r.po wymianie kompletnego rozrządu z pompą wody
oleju 3 tys km temu.reszta w poście.cena 5500 do negocjacji
506092861 pt do pazdziernika 2017r oc do września 2017r. 2 komplety kół na alu lato/zima
Dziś mazda dostała nowe świece Ngk i przewody bosch