Rafalkom napisał(a):Damian68 napisał(a):Ja tu widzę "szarą strefę"
A skąd, to po prostu sprzedaż, analogicznie jak sprzedaż na serwisie ogłoszeniowym, wszystko na legalu
Dokładnie

www.mazdaspeed.pl
Rafalkom napisał(a):Damian68 napisał(a):Ja tu widzę "szarą strefę"
A skąd, to po prostu sprzedaż, analogicznie jak sprzedaż na serwisie ogłoszeniowym, wszystko na legalu
Bo_Lo napisał(a):Graty zapału,ale średnio jest sens ładować rozpórki do auta nie sticte upalanego,w dodatku 1.5 w A/T.po prostu wątpię czy wogóle odczujesz różnicę w codziennym użytkowaniu.Chyba że to mod dla modu .
franek74 napisał(a):Bo_Lo napisał(a):Graty zapału,ale średnio jest sens ładować rozpórki do auta nie sticte upalanego,w dodatku 1.5 w A/T.po prostu wątpię czy wogóle odczujesz różnicę w codziennym użytkowaniu.Chyba że to mod dla modu .
Dzięki dzięki...napiszę tak...po zamontowaniu poliuretanów w zawieszeniu, obniżeniu na springach FK i założeniu przedniej górnej rozpórki odczuwam zdecydowanie różnicę w jakości prowadzenia auta...do szczęścia brakowało mi tylnej rozpórki, bo tył zdecydowanie "pływał" przy szybszej zmianie toru jazdySam jestem ciekaw moich modów po zmontowaniu całego kompletu, ale będzie na pewno jeszcze lepiej
Nie upalam ani nie szaleję na drodze, ale podbudowuje mnie świadomość , że z każdym przejechanym kilometrem drogi autko prowadzi się jak marzenie...nie buja, nie nurkuje, nie przechyla na zakrętach przy normalnej codziennej jeździe
Dodatkowo to dla mnie też jest "psychiczna i fizyczna rehabilitacja" żeby nie popaść w całkowitą stagnację osoby "przywiązanej" do wózka
Bo w życiu jakąś pasję trzeba mieć, by móc się cieszyć "owocami" swojej pracy
Tweeter napisał(a):Tak sobie czytałem ostatnio temat Kolegi Rafalkom i po cichu spodziewałem się, że ta druga rozpórka Trafi właśnie do Twojej BeJoty
maderix95 napisał(a):Kolego Rafalkom, na ile cenisz te świetne rozpórki?Może zacznij je tworzyć zawodowo?
franek74 napisał(a):To pytanie kieruj już do niegonajlepiej priv'a pisz...z mojej strony mogę tylko dodać, że wykonanie,kolor i idealne dopasowanie to profi robota jak za tą cenę
Bo_Lo napisał(a):Mała podpowiedż z mojej strony bo sam robiłemi sprzedawałem takie do subary kombi- aby nie tracić uniwersalności bagaznika i możliwości przewozowych,ja robiłem tak że do tych blach co przychodzą na kielichy spawałem pionowe skrzydła i sama rura była do nich mocowana przez ruby na przelot dzięki czemu w 3 minuty można było odkręcićsam pałąk i wykorzystać cały bagażnik po obaleniu oparć.
Rafalkom napisał(a):Przemek, jeżeli byłbyś zainteresowany dolną rozpórką sprawdź czy masz połączony trawers spinką podobną do tej której zdjęcia mi wysyłałeś. Jeżeli jej nie masz to możemy myśleć o rozwiązaniu w to fabryczne miejsce aby zaoszczędzić prześwit, jak już widziałeś moja dodatkowa dolna spinka wisi nisko bo musi być pod wydechem, razem ze środkowym tłumikiem jest najniższym punktem auta, natomiast fabryczna spinka jest już 2-3cm wyżej
franek74 napisał(a):Rozpórka wygląda w tym odcieniu bajeczniedojdzie tylko klubowa wlepka i będzie fantastik
Jeszcze raz dzięki dla Kolegi Rafalkom za zaangażowanie i mega profi robotę
Obiecuję fotki z montażu i pierwsze wrażenia jazdy testowej
franek74 napisał(a):Moi Drodzy...niestety czasem ogarnia mnie taka "niemoc"...to co lubię i uwielbiam majstrować przy aucie, niestety ze względu na moją "ułomność" fizyczną muszę odłożyć do chwili kiedy ktoś mi pomoże...a to czasem troszkę trwa...Zatem proszę o chwilę cierpliwości a obiecuję że będziecie usatysfakcjonowani
franek74 napisał(a):Moi Drodzy...niestety czasem ogarnia mnie taka "niemoc"...to co lubię i uwielbiam majstrować przy aucie, niestety ze względu na moją "ułomność" fizyczną muszę odłożyć do chwili kiedy ktoś mi pomoże...a to czasem troszkę trwa...Zatem proszę o chwilę cierpliwości a obiecuję że będziecie usatysfakcjonowani
franek74 napisał(a):Witam.Oto skromne kolejne zmiany w mojej EFCEKierownica NARDI TORINO po mojej modyfikacji w postaci pogrubienia w tzw.bicepsy i obszycia 2 rodzajami skóry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości