Mazda 323C BA Z5 96r.
Fiu fiu, jakby powiedział wróbel Ćwirek
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Pyton162 napisał(a):oczojebne nie ma co
Niop, przynajmniej będę mógł sprawdzić podeszwę przed wsiadaniem
Qchar napisał(a):THOR No no extra wyglądają![]()
, też myślę o takich do mojego Xeda ale może latem . Serwus
Dziękówka
artro219 napisał(a):Fiu fiu, jakby powiedział wróbel Ćwirek
Niop, też coś takiego padło z moich ust, jak dziś założyłem
eee no klasa
Nawet nie wiedzialem, ze cos takiego w c'tkach wystepowalo
To jest jakis JDM'owy gadzet?? Bardzo ladny jest stan tych listew – zadna wodzirejka nie skakala po nich w szpilkach 
Ostatnio edytowano 3 cze 2010, 14:42 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
Bling Bling
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
sq2jul napisał(a):eee no klasaNawet nie wiedzialem, ze cos takiego w c'tkach wystepowalo
To jest jakis JDM'owy gadzet??
Jeśli mam być szczery to nie wiem czy to JDM'owy gadżet (być może), szukałem przede wszystkim nowych, odkąd mam autko nie znalazłem. Te znalazłem kilka dni temu na allegro, jeszcze były zamontowane na Cetce. Na listwach nie ma żadnych danych co i jak, zrobione są naprawdę dobrze, są to listwy niklowane, przynajmniej z tego co mówił sprzedawca.
Fakt, są w bardzo dobrym stanie, kilka rysek, ale nie rzucających się w oczy, potrzebuje tylko jakąś nie wiem jak to nazwać gumową uszczelkę? na rant, bo stara była przerwana i się już nie nadawała do użytku
waldez napisał(a):Bling Bling

Jaka cena tych listewek ? wyglądają

- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat
Zapłaciłem 200 stówki, nie wiem czy drogo czy nie, bo nie mam kompletnie żadnego porównania, mimo tego nie żałuję 
Jak już powiedziałem, jak Ty ją biedaku sprzedaż?
Mam tylko jedną obiekcję. Kolejną modyfikacją niech nie będzie ingerencja w wygląd, a rozpórka przednich kielichów? Podejrzewam, że z MX-3 powinna pasować? Jak coś, to podjedź, sprawdzimy 
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)

Dziękuję za uznanie
tco_tm napisał(a):Subtelnymi zmianami dałeś madzi drugą młodość!
Podziękował

tco_tm napisał(a):Subtelnymi zmianami dałeś madzi drugą młodość!
po prostu umyl bedac juz we Wroclawiu dzien przed zlotem
A tak na powaznie, to gratuluje. Widac, ze nie jest to dla Ciebie tylko zwykly dupowoz
Dzięks Julek i Łukasz
Coś będę musiał skołować z nowymi fotami
Postaram się zrobić jakąś fajną sesję w tym tygodniu, pogoda dobra, więc myślę, że nie będzie problemu 
sq2jul napisał(a):Widzisz Michal, te kilometry zrobione po Wroclawiu w poszukiwaniu Karchera nie poszly na marne
A tak na powaznie, to gratuluje. Widac, ze nie jest to dla Ciebie tylko zwykly dupowoz
Sam nie wiem, ile dokładnie nas nie było, ale minimum to chyba ze 2 godzinki

Jest dupowozem, ale niezwykłym
Blade dziękuję
Pozdrowionka, przepraszam że nie miałem czasu się z Wami spotkać, ale sam widziałeś, że było co robić 
Adaś napisał(a):Pozdrowionka, przepraszam że nie miałem czasu się z Wami spotkać, ale sam widziałeś, że było co robić