Mazda 323F BJ RF-4F 2002 nie do zepsucia :)
Wystarczy wpisać "do usunięcia" i jaki ruch w temacie 

w aucie praktycznie nic nie robię, wsiadam jadę tankuje, nawet nie ma co opisywać. Nie ma żadnych zmian czy modyfikacji dlatego temat jest zbędny. Posprzątać nie mam czasu syfu pełno się narobiło
. Wczoraj odpaliłem ją po tygodniowym postoju bo nie miałem potrzeby jej ruszania. Pakiet muszę komuś sprzedać bo kasa jest mi potrzebne, tak to jest jak się człowiek ożeni i pójdzie na swoje
. Plany były piękne ale teraz to czysta eksploatacja a były nawet myśli o sprzedaży. Jedynie co mnie cieszy to to że odpala w największe mrozy i nigdy nie zawodzi.
. Plany były piękne ale teraz to czysta eksploatacja a były nawet myśli o sprzedaży. Jedynie co mnie cieszy to to że odpala w największe mrozy i nigdy nie zawodzi.czemu temat do usunięcia? to że nie robisz modyfikacji to od razu temat w kosz? wiele jest tematów seryjnych, nie tykanych aut, gdzie przedstawiana jest sama eksploatacja :p temat zostaw 
wszystko już w niej zrobiłem wcześniej co trzeba było zrobić
ogółem muszę wymienić czujnik otwarcia drzwi kierowcy, podciągnąć ręczny, opłacić pod koniec miesiąca ubezpieczenie i zrobić przegląd no i chyba niedługo olej trzeba wymienić (nie wiem dokładnie bo nie mam karteczki
)
ogółem muszę wymienić czujnik otwarcia drzwi kierowcy, podciągnąć ręczny, opłacić pod koniec miesiąca ubezpieczenie i zrobić przegląd no i chyba niedługo olej trzeba wymienić (nie wiem dokładnie bo nie mam karteczki
)A tu już prawie wszyscy przerażeni że auto zmieniło właściciela 
Ano przydało by się w końcu pokazać 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
cichy_86 napisał(a):A tu już prawie wszyscy przerażeni że auto zmieniło właściciela
chyba ma u mnie dożywocie bo weź tu się ucz wszystkiego od nowa o następnym silniku
ostatnio mało brakowało i kasacja by była, przy 70km/h na bardzo zaśnieżonej drodze wyskoczyły mi sarny. ABS mi
uratował bo dzięki niemu moglem autem sterować i zwalniać, o milimetry ominąłem sarnę ale to też dzięki doświadczeniu z uderzeniem w dzika, najpierw trzeba obserwować a potem szybki ruch. Chrześniak cały wieczór opowiadał o tej akcji jak wujek miedzy sarnami śmigał podziwiam i cisze sie ze taki z ciebie dobry kierowca 

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Neonixos666 napisał(a):chyba ma u mnie dożywocie bo weź tu się ucz wszystkiego od nowa o następnym silniku![]()
człowiek całe życie się uczy
Neonixos666 napisał(a):ostatnio mało brakowało i kasacja by była, przy 70km/h na bardzo zaśnieżonej drodze wyskoczyły mi sarny. ABS miuratował bo dzięki niemu moglem autem sterować i zwalniać, o milimetry ominąłem sarnę ale to też dzięki doświadczeniu z uderzeniem w dzika, najpierw trzeba obserwować a potem szybki ruch. Chrześniak cały wieczór opowiadał o tej akcji jak wujek miedzy sarnami śmigał
.
no to fajnie że się tylko na oesie skończyło

cichy_86 napisał(a):no to fajnie że się tylko na oesie skończyło
powiem w tajemnicy że lubię śmigać szybko po takich mocno zaśnieżonych drogach, szkoda że mazda nie ma AWD ale i tak daje radę
Bj bardzo fajnie śmiga po śniegu
jak jade sam często zdarza mi sie przycisnąć madzie po śnieżnym OS`ie
Ale zwierzyna zimą to plaga w naszych mazurskich stronach. Ostatnio czytałęm o potrąconym łosiu pod Ostróda
jak jade sam często zdarza mi sie przycisnąć madzie po śnieżnym OS`ie
Ale zwierzyna zimą to plaga w naszych mazurskich stronach. Ostatnio czytałęm o potrąconym łosiu pod Ostróda
Regeneracja DPF........info PW
eee łoś mi już 2 razy wyskoczył raz jak jeszcze jeździłem fiatem a drugi jak busem.
Nie tylko plaga na Mazurach, na Lubelszczyźnie i Podkarpaciu też
Michał dbaj jak się da, a będzie służyć dozgonnie 

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
dziś mazda przeszła z marszu przegląd, jedynie musiałem przed wymienić żarówkę w podświetleniu tablicy i podciągnąć ręczny. Ubezpieczenie też na roczek opłaciłem tylko kasy szkoda
. Jutro wleci inne radyjko które odtwarza MP3 i ma wejście usb bo w sumie tylko tego mi było trzeba. Mam urlop wiec muszę działać 
Radyjko 1 czy 2din
Kasy fakt na OC troszkę trzeba wyłożyć, ale weź pod uwagę że przed przeglądem w jakimś szmelcwagenie bądź audiku pewnie więcej zabawy i kasy z remontami niż przegląd i OC razem warte
Kasy fakt na OC troszkę trzeba wyłożyć, ale weź pod uwagę że przed przeglądem w jakimś szmelcwagenie bądź audiku pewnie więcej zabawy i kasy z remontami niż przegląd i OC razem warte

Regeneracja DPF........info PW
No niestety każdy z nas ma tak samo normalne zdzierstwo ale cóż nikt nie mowił że będzie łatwo:)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...