lampa wlasnie siedzi w piekarniku i sie piecze bo niedawno kurier przynioslRadex napisał(a):no i wymień sobie lampę żeby policja się nie czepiała

www.mazdaspeed.pl
lampa wlasnie siedzi w piekarniku i sie piecze bo niedawno kurier przynioslRadex napisał(a):no i wymień sobie lampę żeby policja się nie czepiała
Fasola napisał(a):good job, opatentuj i na alledrogo. Tylko lepiej jak byś coś z tym chromem w środku zrobił by lepszy odblask był
a kto tam zwraca uwage na tylne lampyErastotenes napisał(a):Mam nadzieje, że z miśkami nie będziesz miał problemów
Erastotenes napisał(a):Boczuś, Ty to masz pomysły iście McGyverowskie![]()
![]()
boczek86 napisał(a):gril zrobiony, przednie lampy gotowe i kierunki tez, tylne beda zrobione . hmmmm.... ktos mam jakis pomysl do zrobienia![]()
![]()
![]()
troche u gory chyta faktycznie mozna by sie tym zajacalk80 napisał(a):może blacharkaprzednia szyba za chwile ci odpadnie a szkoda jej
boczek86 napisał(a):ktos mam jakis pomysl do zrobienia
Abuk napisał(a):W końcu trochę ''starłeś'' tych odbłyśników w szkle
Abuk napisał(a):le czy nikt się do tego nie uczepi![]()
tco_tm napisał(a):chyba, że na żarówkę dasz radę założyć coś w rodzaju odblaskowego kapturka.
boczek86 napisał(a):zanim zaczalem robic moje lampy to znalazlem takie na allegro nad ktorymi sie zastanawialem
one taz maja sam klosz i zarowki, bez żadnych kapturkow na zarowkach . na obkolo zarowki jest lekki odbrysk ale przeciez on niezmniejszy jasnosci zarowki wiec jak mi zabiora dowodczasami jak przedemna kedzie jakies nowsze auto to zawsze razi jak maja stop wlaczone i swieca sto razy mocniej niz polonez ktory klosz jest matowy i maja odbrysk na kloszu. jak dla mnie to mysle ze swiecic beda dobrze. jak bedzie za mocno to kupie sobie zarowki ledowe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości