Co do auta to wygląda bardzo ładnie, zadbane
www.mazdaspeed.pl
Dareczeq napisał(a):Felgi sa firmy RONAL model LZ 17 cali.
Dareczeq napisał(a):Co o nich sądzicie? Zapraszam do komentowania. Wszelkie uwagi mile widziane.
Jacol napisał(a):przypadkiem nie za ciezkie, w stosunku do linii mx3? ale na aucie moze beda inaczej sie prezentowac, wstrzymam sie z oceną az zobacze je na autku
Siwus napisał(a):No proszę, przeciwnik większych rozmiarów kół niż 15", sam zakupił 17" gratuluję, co się stało na zmiane poglądu – ładnie i wygodnie na ładnie i twardo?? Pozdrawiam!
Dareczeq napisał(a):Siwus moje poglądy się nie zmieniły. Nadal uważam, że jazda na mniejszych felgach z wyższym profilem jest bardziej konfortowa i bezpieczniejsza dla samych felg. Dlatego zostawiam sobie swoje dotychczasowe felgi na zimowe sezony. Fakt jest jednak taki, że MX-3 poprostu najlepiej wygląda na 17 calowych kołach i basta. Byłem już o krok od kupienia takich jak Ty ale nie chciałem powielać Twego pomysłu dlatego wybrałem RONAL.
W każdym razie jeśli nie będą mi się podobać to napewno je sprzedam ale na wiosnę bo wtedy ceny będą lepsze.
pawelMX6 napisał(a):Co do auta to wygląda bardzo ładnie, zadbane Tylko tej dokładki przedniej brakuje, życzę powodzenia w szukaniu
Ache napisał(a):Jaki to jest profil opony tej na zdjeciu??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości