323F BA KF '94 (Biały Kruk)
darekk86 napisał(a):nooo gratuluje! Kolejna rodzinka jezdzaca mazdamiJedna osoba wiecej na zlotach bedzie
A Mazdeczka jest z twoich okolic, bo z Ząbek
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Na stronie pierwszej nowe fotki.
Zapraszam.
Zapraszam.
-
Padre
o kurde
fajowo to wyglada na białym samochodzi.
Zamówiłem już blende o tych ludzi co mi poleciłeś i też bede cos kombinował. Tylko że taka ciemna to u mnie kiepsko bedzie wygladać
Pozdrawiam i mam nadzieje że do soboty 

- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting
a zrob jak mozesz pare fotek jak sa wlaczone swiatla, wsteczny, przeciwmgielne i awaryjne. Bo ciekawi mnie jak to widac przez folie. Bo chyba dosc mocno przyciemnila, jesli nawet nie widac bialego swiatla cofania.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
mam mieszane uczucia co do tylnych lamp:)
niedługo zobaczę na żywo to się okaże
niedługo zobaczę na żywo to się okaże
darekk86 napisał(a):zrob jak mozesz pare fotek jak sa wlaczone swiatla, wsteczny, przeciwmgielne i awaryjne
Proszę bardzo.
Bez włączonego czegokolwiek.

Mijania.

Mijania i przeciwmgielne.

Mijania, przeciwmgielne i wsteczne.

Samo Wsteczne.

Całość tylko że tym razem bez słońca jak jest na pierwszej stronie.

-
Padre
Swoją drogą to muszę podziękować no_fear, bo zainspirowało mnie zdjęcie które miał na swojej aukcji na allegro:

Ostatnio edytowano 19 paź 2007, 14:05 przez Don Corleone, łącznie edytowano 1 raz
-
Padre
uKaNiio napisał(a):WYPAS! przerabiaj:) jeśli masz jakieś oszczędności, boska..
Z tym że ja nie chcę pakietu GT, więc jedyne co jeszcze dojdzie to trzecie światło stopu z wersji po liftingu. Tak żeby ludzie za mną na pewno wiedzieli że hamuję.
-
Padre
Właśnie otrzymałem zakupione na allegro alufelgi na zimę.
Cena była bardzo niska więc nie spodziewałem się rewelacji. Jak zadzwoniłem do sprzedającego okazało się że to są felgi magnezowe zakładane do Accordów. Człowiek zastrzegał, że wyglądają tak sobie, bo mają matowy lakier. Jemu się wydaje że spray. Tyle że są na pewno proste. Pomyślałem że co najwyżej trzeba będzie polakierować.
Jak przyszły kopara opadła mi do samej ziemi. Okazało się że to są oryginalne Enkei'e. Lakier jest rzeczywiście matowy ale żadnych odprysków, praktycznie bez rys. Są w stanie idealnym.
A tu macie zdjęcia "takich sobie felg" za 399.– (komplet)
No 459,– z przesyłką
A tak będzie wyglądała Mazda na nich (to jest dokładnie ten sam model felg):

Cena była bardzo niska więc nie spodziewałem się rewelacji. Jak zadzwoniłem do sprzedającego okazało się że to są felgi magnezowe zakładane do Accordów. Człowiek zastrzegał, że wyglądają tak sobie, bo mają matowy lakier. Jemu się wydaje że spray. Tyle że są na pewno proste. Pomyślałem że co najwyżej trzeba będzie polakierować.
Jak przyszły kopara opadła mi do samej ziemi. Okazało się że to są oryginalne Enkei'e. Lakier jest rzeczywiście matowy ale żadnych odprysków, praktycznie bez rys. Są w stanie idealnym.
A tu macie zdjęcia "takich sobie felg" za 399.– (komplet)

No 459,– z przesyłką

A tak będzie wyglądała Mazda na nich (to jest dokładnie ten sam model felg):

Ostatnio edytowano 1 paź 2007, 22:44 przez Don Corleone, łącznie edytowano 1 raz
-
Padre
15/6
Na zimę idealne.
Jak na Ryki spadnie śnieg to przynajmniej teraz nie będę na czarnych stalówkach![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Na zimę idealne.
Jak na Ryki spadnie śnieg to przynajmniej teraz nie będę na czarnych stalówkach
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Padre
Faktyczine "takie sobie" te felgi od Accorda
Sam bym chcial znalesc jakies w takiej cenie i takim stanie
Kurcze, madzia fajna. Felga 9" to niezly walec, a jak dla mnie to juz 7.5" sa szerokie. Osobiscie dodalbym spojlerek z tylu i jakis wydech z dwiema okraglymi koncowkami, bron Boze nie zaden komin wystajacy do gory jak to w dresowozach.

Kurcze, madzia fajna. Felga 9" to niezly walec, a jak dla mnie to juz 7.5" sa szerokie. Osobiscie dodalbym spojlerek z tylu i jakis wydech z dwiema okraglymi koncowkami, bron Boze nie zaden komin wystajacy do gory jak to w dresowozach.
ulala gratuluje okazji