Mazda MX-3 EC K8 94r. Precidia 1.8 v6
lampy z czarnymi wnękami robią robotę, muszę w końcu u siebie też zrobić
nie wiesz czy da się je zdemontować bez zrzucania zderzaka? bo odkręcałem ale coś nie chciały wyjść a nie chciałem szarpać na chama a zderzaka zrzucać nie miałem czasu
Niestety musisz zwalić zderzak, bo jest jeszcze jedno mocowanie lampy od dołu
Ale zderzak to nie duży problem sciągnąć, ale wiadomo potrzeba trochę więcej czasu.
Mazda była nawet wystawiona już na sprzedaż i mimo chętnego zrezygnowałem ze sprzedaży
Wpadłby mi w ręce za dobrą cenę sprężyny H&R, mam je już wypiaskowane teraz tylko pomalować, Od razu zakupię nowe amorki KYB na przód. Jak widać na zdjęciach wleciała już przednia dokładka razem z zimową wersją kół
Tak więc działam dalej!
Wkurza mnie tylko to że nie mogę zedytować swojego pierwszego postu i nie wiem czy ten trzeba będzie usunąć i założyć nowy temat czy jednak da radę powiązać posty do tego konta.
Mazda była nawet wystawiona już na sprzedaż i mimo chętnego zrezygnowałem ze sprzedaży
Wkurza mnie tylko to że nie mogę zedytować swojego pierwszego postu i nie wiem czy ten trzeba będzie usunąć i założyć nowy temat czy jednak da radę powiązać posty do tego konta.
-
artysta-kombinator
- Od: 18 paź 2013, 19:38
- Auto: Jest:
Mazda RX-8 231HP
Było:Mazda MX-3 "Precidia" KL V6
Mazda MX-5 NB
witek napisał(a):Wkurza mnie tylko to że nie mogę zedytować swojego pierwszego postu i nie wiem czy ten trzeba będzie usunąć i założyć nowy temat czy jednak da radę powiązać posty do tego konta.
A na co chcesz konto usunąć ? Normalnie wchodzisz w opcje "edytuj"
No konto właśnie zostało przez pomyłke usunięte przy zmianie nicku
i teraz żaden moderator się nie odzywa czy da rade te posty połaczyć czy musze nowy temat założyć.
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB
Parę fotek które się nie pojawiły wcześniej.
K8 jeszcze przed pierwszym uruchomieniem

Zimowe felgi po wyczyszczeniu cifem

I więcej zdjęć z parkingu

Jak będzie okazja porobię nowe lepsze fotki zimowego setupu. Przydałoby się też autko w końcu wypolerować żeby już tak nie straszyło tylko nabrało blasku
W planach zrobienie CAI żeby autko odetchnęło, oraz zlokalizowanie problemu zalewania silnika przy rozruchu, ale to w światecznej przerwie będę działał
K8 jeszcze przed pierwszym uruchomieniem

Zimowe felgi po wyczyszczeniu cifem

I więcej zdjęć z parkingu

Jak będzie okazja porobię nowe lepsze fotki zimowego setupu. Przydałoby się też autko w końcu wypolerować żeby już tak nie straszyło tylko nabrało blasku
W planach zrobienie CAI żeby autko odetchnęło, oraz zlokalizowanie problemu zalewania silnika przy rozruchu, ale to w światecznej przerwie będę działał
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB