Wymieniłem ramkę licznika – moja miała dwie dziury wielkości wkręta oraz była pęknięta, a że kupiłem z demontażu w okazyjnej cenie z przyciskami

Jakby ktoś chciał tą starą (do załatania tych dziurek i sklejenia pęknięcia i można pomalować na jakiś kolor albo okleić folią czy coś) to ja oddam za pół darmo bo mi tylko miejsce zajmuje
Ale nie rozbierałem tego przecież na darmo, przy okazji zmieniłem podświetlenie licznika na niebieskie, zastosowałem diody W5W SMD 5led 3chipowe

W planach są jeszcze czerwone wskazówki, czarne obramówki tarcz zegarów okleić w czarny carbon i do tego jeszcze aluramki, tylko póki co nie mam pieniędzy więc narazie jest jak jest

Działając dalej wymieniłem sobie żarówki w podsufitce (jedna zwykła w5w i jedna niebieska led więc nijak do siebie nie pasowało) na dwie pięciomodułowe W5W SMD 3 chipowe + zauważyłem że jest trochę wolnego miejsca więc wmontowałem tam jeszcze 5cm pasek smd led bo akurat miałem, pasuje idealnie w to miejsce i efekt jest wg mnie ciekawy. Te białe ledy może kiedyś zmienię na niebieskie żeby lepiej się zgrywało ale narazie zostaje jak jest