Jeśli mowa o aucie zadbane i kolor też przyzwoity
Mazda 323F BJ RF4F '02 Sporty
Na pewno bardziej pasowały by od Sportiva 
ori relingi tylko bez poprzeczek, ciemne szyby, owiewki i grill stylizowany na 3ke
- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
Moim zdaniem z owiewkami jest na plus
Box na mp3 całkiem przyzwoicie się prezentuje 

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Po dłuższej ciszy w temacie wczoraj przyszła mi przesyłka i po 20 min kolejna niskobudżetowa modyfikacja zawitała w aucie. Jest to przełącznik sterowania wyieraczek z Mazdy 6.

Dla niewtajemniczonych w temacie przedstawiam różnice w wyglądzie zewnętrznym:

I tak po chwili zabawy mam teraz płynną regulację czasowych wycieraczek![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Dla niewtajemniczonych w temacie przedstawiam różnice w wyglądzie zewnętrznym:

I tak po chwili zabawy mam teraz płynną regulację czasowych wycieraczek
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Zobacz tu a ujrzysz to co chcesz
viewtopic.php?f=312&t=153860
Paolo, wygląda dokładnie tak samo jak u kolegi z powyższego linka więc zdjęcie dodatkowe już będzie zbędne
Widać przy okazji, że to bardzo popularny mod 
Dopisano 18 sie 2013 21:30:
Dawno nic się nie działo w temacie więc trochę odświerzę. Magda przeszła gruntowną konserwację podłogi z eliminacją ognisk korozji. W ruch poszedł pędzel i duża ilość konserwacji. Jeszcze przed zimą pójdzie druga warstwa konserwacji tym razem bardziej płynnej.
A tu kilka fotek z niedzielnej wycieczki:

Dopisano 18 sie 2013 21:30:
Dawno nic się nie działo w temacie więc trochę odświerzę. Magda przeszła gruntowną konserwację podłogi z eliminacją ognisk korozji. W ruch poszedł pędzel i duża ilość konserwacji. Jeszcze przed zimą pójdzie druga warstwa konserwacji tym razem bardziej płynnej.
A tu kilka fotek z niedzielnej wycieczki:

Hej. Mam pytanko ten przełącznik wycieraczek z Mazdy 6 pasuje idealnie czy trzeba coś przerabiać??

- Od: 8 gru 2008, 18:14
- Auto: http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=152485&p=2584478#p2584478
Ja również dołączam się do pytania z przełącznikiem wycieraczek
Wtyczka i wszystko pasuje, czy trzeba coś przerabiać?
Wtyczka i wszystko pasuje, czy trzeba coś przerabiać?
- Od: 17 kwi 2012, 12:25
- Auto: Mazda 323F 2.0 DITD 2000r. Pakiet Sportive, BI-XENON
wystarczy przełożyć P&P
- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
Co do manetki to fakt. Demontujesz starą i montujesz nową w to samo miejsce, te same kostki i śrubki. Pasuje jakby tam miała być od razu montowana.
Ostanio po demontażu niepotrzebnego fotela (chyba audi) zostały mi całkiem ciekawe maty grzewcze, więc postanowilem zrobić z nich użytek. Demontaż tapicerki fotela okazał się ku mojemu zdziwieniu dość prosty i zajął mi około 20min bez wyciągania siedzenia z samochodu. Japończyki zastosowały fajny i szybki patent unieruchomienia tapicerki za pomocą rzepów! Montaż mat poszedł szybko i sprawnie, zostało mi podpiąć instalację i zdobyć jakiś odpowiedni włącznik, ale na to przyjdzie czas gdy sprawa nabierze mocy urzędowej i dowiem się jak to podpiąć

W wolnej chwili zmieniłem jeszcze przeznaczenie popielniczki

Natomiast dziś nastąpił kolejny etap przygotowań zimowych czyli konserwacja. Zajrzałem chyba do wszystkich możliwych zakamarków...

... a po wszystkim zacząłem widzieć wszystko w czarnych barwach

Ostanio po demontażu niepotrzebnego fotela (chyba audi) zostały mi całkiem ciekawe maty grzewcze, więc postanowilem zrobić z nich użytek. Demontaż tapicerki fotela okazał się ku mojemu zdziwieniu dość prosty i zajął mi około 20min bez wyciągania siedzenia z samochodu. Japończyki zastosowały fajny i szybki patent unieruchomienia tapicerki za pomocą rzepów! Montaż mat poszedł szybko i sprawnie, zostało mi podpiąć instalację i zdobyć jakiś odpowiedni włącznik, ale na to przyjdzie czas gdy sprawa nabierze mocy urzędowej i dowiem się jak to podpiąć

W wolnej chwili zmieniłem jeszcze przeznaczenie popielniczki
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Natomiast dziś nastąpił kolejny etap przygotowań zimowych czyli konserwacja. Zajrzałem chyba do wszystkich możliwych zakamarków...

... a po wszystkim zacząłem widzieć wszystko w czarnych barwach

Andrzeju może się przyda fotorelacja z montażu mat w BK:
viewtopic.php?f=470&t=150543&start=20
a przełączników jest od ch nawet od mazdy znalazlem
:
http://allegro.pl/mazda-millenia-xedos- ... 36756.html
PS
jak się pojawi złota polska jesień proszę zarezerwować termin na moje podwozie (nadkola zrobię u siebie i tylko na podwozie się zapowiadam
)
viewtopic.php?f=470&t=150543&start=20
a przełączników jest od ch nawet od mazdy znalazlem

PS
jak się pojawi złota polska jesień proszę zarezerwować termin na moje podwozie (nadkola zrobię u siebie i tylko na podwozie się zapowiadam
potrzebuje dokładnych instrukcji odnośnie ogrzewanych foteli i wymiany tej manetki pomożesz?
-
bazej
Pawełku, ciekawa fotka wyszła.
Co do instrukcji montażu manetki to nie ma się o czym rozpisywać. Odkręcasz 2 czy trzy śrubki odpinasz kostkę, wpinaszdo nowej manetki i ją przykręcasz. Taka cała filozofia.
Podgrzewanie fotela mam jeszcze nie podpięte bo mi narazie czasu brakuje także tylko maty mam wrzucone do fotela.
Co do instrukcji montażu manetki to nie ma się o czym rozpisywać. Odkręcasz 2 czy trzy śrubki odpinasz kostkę, wpinaszdo nowej manetki i ją przykręcasz. Taka cała filozofia.
Podgrzewanie fotela mam jeszcze nie podpięte bo mi narazie czasu brakuje także tylko maty mam wrzucone do fotela.
Do DiTD trzeba się po prostu przyzwyczaić. Na wolnych obrotach jest ospały, ale później zaczyna już jechać, Jak każde 16V. A co do awaryjności to zupełnie bezawaryjny. Męczę mazdowskie diesle już jakieś 6 lat i zupełnie do nich nie dokładam pomijając obsługę codzienną. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Co do dokładki to jak nie widziałeś to zawsze musiał być ten pierwszy raz
Co do dokładki to jak nie widziałeś to zawsze musiał być ten pierwszy raz