Mazda 323F Sportive BJ FS-DE '01 by tornado
CreaLive
-ramka do radia 2din jest dodatkiem była w komplecie z radiem.
Mp8
– Nadkola miałem założone od 323fsedan były mocno powycinane a i tak gdy wsiadały z cztery osoby to tarło mi cos zakładam je tylko na zimę latem jażdże bez nich i w sumie tak to nic nie
dało bo ruda zjadła już ranty nadkola
i czeka mnie wymiana reperaturek . Chyba lepiej przy wymianie kół na zimowe umyć nadkola i trysnąć jakimś środkiem w sprayu
Moim zdaniem na siedemnastkach jeździ się dużo lepiej niż na szesnastkach które miałem wcześniej
możliwe że to zasługa opon moje felgi to 205/50/17-ET 52.5 opony toyo proxes R32 i raczej nic większego tam już nie wejdzie bo z tyłu między gniazdem sprężyny a oponą został tylko wolny centymetr .
-ramka do radia 2din jest dodatkiem była w komplecie z radiem.
Mp8
– Nadkola miałem założone od 323fsedan były mocno powycinane a i tak gdy wsiadały z cztery osoby to tarło mi cos zakładam je tylko na zimę latem jażdże bez nich i w sumie tak to nic nie
dało bo ruda zjadła już ranty nadkola
Moim zdaniem na siedemnastkach jeździ się dużo lepiej niż na szesnastkach które miałem wcześniej
możliwe że to zasługa opon moje felgi to 205/50/17-ET 52.5 opony toyo proxes R32 i raczej nic większego tam już nie wejdzie bo z tyłu między gniazdem sprężyny a oponą został tylko wolny centymetr .
Witam! Planuje wymienić felgi w mojej 323F BJ Sportive i mam dylemat. Autko jest obniżone o dobrych kilka CM i zastanawiam sie czy fabryczne felgi od mazdy 3 w rozmiarze 17" 6,5J ET 52 będą się kręciły. Miał ktoś do czynienia z takim rozmiarem w swojej BJ? Z rantami raczej nie będzie problemu, boje się tylko ze może szorować gdzieś w okolicy amorka. Opony do tego 205/40. Z góry dzięki za odpowiedzi! 
-
PawRos