Mazda MX-3 EC B6-DE '96 1.6 16V DOHC
Paczka z ASO:

Czas zmienić oliwę![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dopisano 24 sie 2013, 18:06:
Dzisiaj zostały wygłuszone i zakonserwowane drzwi, wielkie podziękowania dla kolegi kt65c453

Konserwacja, trochę słabo widać ale mam tylko takie foto
Polecam różnica ogromna, głośniki lepiej grają, w aucie ciszej, drzwi się lepiej zamyka i jest przyjemny dźwięk

Czas zmienić oliwę
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dopisano 24 sie 2013, 18:06:
Dzisiaj zostały wygłuszone i zakonserwowane drzwi, wielkie podziękowania dla kolegi kt65c453

Konserwacja, trochę słabo widać ale mam tylko takie foto

Polecam różnica ogromna, głośniki lepiej grają, w aucie ciszej, drzwi się lepiej zamyka i jest przyjemny dźwięk
Ostatnio edytowano 7 lut 2014, 11:53 przez presco, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 25 paź 2011, 18:23
- Auto: mx-3 1.6 16V DOHC '96
kto teraz
Zapraszam 5 h i zrobione , załatwiam wszelkie materiały, i zaraziłeś mnie felgami i już jakieś szukam, fajne masz i ładniejszy kolor autka, żonie też się podoba bardziej twój niż nasz 
Naprawa, regulacja, konserwacja, malowanie, remonty blacharskie Mx-3 i inne Będzin gsm 508511870
- Od: 18 wrz 2012, 11:42
- Auto: Mx3 1,8 v6 92
wersja zimowa 

Jako że felgi na zimę założone wziąłem się za czyszczenie felg na lato.
Felgi najpierw spłukane, później poszedł attack do felg, następnie spłukane i wysuszone. Nałożyłem na nie wosk z carnaubą na wewnętrzną i zewnętrzną stronę felgi.
Opony umyte wodą z szamponem, bieżnik oczyszczony z kamieni i zaaplikowałem odżywkę motipa po obu stronach. Także felgi mogą spokojnie sobie leżeć i czekać na wiosnę

Jako że felgi na zimę założone wziąłem się za czyszczenie felg na lato.
Felgi najpierw spłukane, później poszedł attack do felg, następnie spłukane i wysuszone. Nałożyłem na nie wosk z carnaubą na wewnętrzną i zewnętrzną stronę felgi.
Opony umyte wodą z szamponem, bieżnik oczyszczony z kamieni i zaaplikowałem odżywkę motipa po obu stronach. Także felgi mogą spokojnie sobie leżeć i czekać na wiosnę

- Od: 25 paź 2011, 18:23
- Auto: mx-3 1.6 16V DOHC '96
Ładna M-ka
widać że dbasz o Nią, oby tak dalej
Pozdrawiam 

No ładnie ładnie Panie
będzie mozna bedzie mozna bezpiecznie smigac przez wiele kilometrów
działaj aby do zlotu mx,ow sie wyrobic pozdro
działaj aby do zlotu mx,ow sie wyrobic pozdro
- Od: 22 mar 2009, 21:08
- Auto: Mazda MX-3 2,5V6 94r