Mazda 323F BA Z5 95r Touring Kit A-Spec
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
GreXx myślę wrzucić po skosie jak ma Karol . Ale możemy na PW przemówić odsprzedanie .
A dokładnie co masz na myśli

Roni napisał(a):Dobrze wyglądał by tu gładki front, pomyśl o tym..
A dokładnie co masz na myśli

Wyrzucić rejke i miejsce na rejestrację wygladzic
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Jakoś przy tej soczewce brakuje mi tych boków klosza też w czerni (pewnie z przyzwyczajenia jak patrze na swoją na codzień
). Reszta zacnie
No może poza lusterkami, które mimo wszystko przy takim zestawieniu czerwieni i czerni bardziej pasowałyby mi oryginalnie w czerni
P.S – chrom na soczewce Ci nie odlazł?

P.S – chrom na soczewce Ci nie odlazł?

Roni napisał(a):Wyrzucić rejke i miejsce na rejestrację wygladzic![]()
Zdecydowanie odpada ten mod

caroleck napisał(a):dokładka pod tablice rejestracyjną
Masz jakieś foto, bo nie za bardzo czaje

pawcio1017 napisał(a):Jakoś przy tej soczewce brakuje mi tych boków klosza też w czerni
Szczerze pomalowałem dwa klosze jak masz u siebie, ale jakoś mi się to nie widziało to zmyłem rozpuszczalnikiem nitro
pawcio1017 napisał(a):No może poza lusterkami, które mimo wszystko przy takim zestawieniu czerwieni i czerni bardziej pasowałyby mi oryginalnie w czerni![]()
No mi akurat widzą się czerwone zdecydowanie .
pawcio1017 napisał(a):P.S – chrom na soczewce Ci nie odlazł?
Nie, pomimo jak ostrzegałeś mnie abym mocno nie doklejał, to dokleiłem tak na styk i nic nie odeszło . Tylko co klej trochę z taśmy został to przemyłem to i jest git

Madzia w przyszłym tygodniu będzie konserwowana cała od spodu wraz z nadkolami . Brakuje mi już pomysłowości aby coś jeszcze zmodzić tylko nie wiem co jeszcze ? Jakieś pomysły macie ?
O coś takiego mi chodziło. Wtedy ładnie się tablica trzyma 

A co do modów to dawaj halogeny żółte

A co do modów to dawaj halogeny żółte
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

Będą halogeny, ale to gdzieś na lipiec dopiero . Teraz przegląd jakoś w czerwcu do zaliczenia, wymienić końcowy wydech, zalać olej i pasek od alternatora ogarnąć bo piska trochę (to chyba od alternatora) ? Jak wspominałem wcześniej trzeba zabezpieczyć spód, bitgum w ręce i do dzieła . Co do dalszych modów to sierpień/wrzesień wlecą jakieś springi myślę o Weitec, ale to jeszcze daleka droga .
Ladna, niby wg schemaciku, jednak co by nie mowic, czerwien + czern pieknie pasi do efki.
Przed konserwacja wyczysc dobrze podloze i zlikwiduj rdze, pomysl nad czyms konkretniejszym niz bitgum, np dinirol.
btw. Nie obraz sie, ze zwracam uwage, ale razi to mocno – nie stawia sie spacji przed kropka, tylko po

Przed konserwacja wyczysc dobrze podloze i zlikwiduj rdze, pomysl nad czyms konkretniejszym niz bitgum, np dinirol.
btw. Nie obraz sie, ze zwracam uwage, ale razi to mocno – nie stawia sie spacji przed kropka, tylko po
Hope for the best, prepare for the worst
Moja 323C
Moja 323C
- Od: 16 maja 2007, 15:02
- Auto: Mazda MX-3 white V6
andrzej-w napisał(a):Nie obraz sie, ze zwracam uwage, ale razi to mocno – nie stawia sie spacji przed kropka, tylko po
Spokojnie kierowniku doskonale o tym wiem
Co do konserwacji raczej bedzie to bitgum mam już 3litrowy metalowy słoik

Jak chcesz matowe opony to kup sobie farbę do opon, jest tego masa na all...
P.S. Wywal te ochraniacze z tylnego błotnika bo strasznie psują wygląd, tym bardziej pakietu MS
P.S. Wywal te ochraniacze z tylnego błotnika bo strasznie psują wygląd, tym bardziej pakietu MS
JapanBA napisał(a):Jak chcesz matowe opony to kup sobie farbę do opon, jest tego masa na all...![]()
Chlapacze ja chętnie przygarne

Znalazłem coś na allegro
http://allegro.pl/motip-extra-nablyszcz ... 05769.html firma Motip jest znana w naszym otoczeniu, więc efekt powinien być OK .
No w sumie teraz się tak przypatrzyłem i fakt psują efekt, w sumie do czego one służą ? Będzie OUT !

JapanBA napisał(a):P.S. Wywal te ochraniacze z tylnego błotnika bo strasznie psują wygląd, tym bardziej pakietu MS
No w sumie teraz się tak przypatrzyłem i fakt psują efekt, w sumie do czego one służą ? Będzie OUT !
Są w planie jakieś konkretniejsze koła? Bo z tymi jest bieda w c... 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT