Mazda 323F BA BP '96 1.8 GT ostatnia strona wyprzedaż części
MS pack to jedyna opcja do budy BA 

wilusjdm napisał(a):Pewnie, że obcierają![]()
Przyznaj mi rację
Trochę tak, ale nie jest źle
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
przez wilusjdm » środa, 30 mar 2011, 00:07
Ja tam dzisiaj szlifowałem od środka progi i dokładkę jest prawie idealnie
po 24 to juz niby jutro

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Jeżeli chcesz je równo wyszlifować, najlepszym rozwiązaniem jest owinięcie papierem ściernym kawałka równej deseczki lub klepki. Dzięki temu zlikwidujesz nierówności i będzie idealnie przylegał do progu
PS ja swoj zestaw właśnie odebrałem od lakiernika
może jutro wrzuce foto

PS ja swoj zestaw właśnie odebrałem od lakiernika

Nigdy nie jedź szybciej niż lata twój anioł stróż
fajne autko
mam pytanko o tłumik końcowy, czy były problemy z montażem i czy dźwięk jest bardziej basowy od ori??
W swojej Cetce mam do wymiany tłumik i właśnie chciałem pokombinować i wstawić prosty zamiast poprzecznego ale usłyszałem, że się nie da i w ogóle
a u Ciebie widzę, nieźle to wygląda 

mam pytanko o tłumik końcowy, czy były problemy z montażem i czy dźwięk jest bardziej basowy od ori??
W swojej Cetce mam do wymiany tłumik i właśnie chciałem pokombinować i wstawić prosty zamiast poprzecznego ale usłyszałem, że się nie da i w ogóle

- Od: 2 mar 2011, 00:41
- Auto: Mazda 323C BA 1,5 95 r.
Marcin86ck napisał(a):fajne autko![]()
![]()
W swojej Cetce mam do wymiany tłumik i właśnie chciałem pokombinować i wstawić prosty zamiast poprzecznego ale usłyszałem, że się nie da i w ogólea u Ciebie widzę, nieźle to wygląda
Dźwięk jest o wiele bardziej basowy i ogólnie głośniejszy niż ori, oczywiscie że da się wstawić tylko jest tam bardzo ciasno, u mnie niestety rura obija się o stabilizator i prawdopodobnie w najbliższym czasie bede wyprowadzał go po skosie
Mały update, żeby nie było że nic się w temacie nie dzieje 

Zalożona dokładka z laguny, simota airbox z dolotem ze zderzaka, zderzak w czarnym podkladzie, progi mazdaspeed beda za jakiś czas

Zalożona dokładka z laguny, simota airbox z dolotem ze zderzaka, zderzak w czarnym podkladzie, progi mazdaspeed beda za jakiś czas
jest nisko
ale pokaż jak to wygląda na równym asfalcie 

Nie no jest troche wyżej, wiadomo że na trawie to inaczej wygląda, jakieś foto zrobie jutro
A zgubić jej mam nadzieję nie zgubię bo jest bardzo elastyczna 
Ale pakiet MS też posiadam, tylko musiałem podmienić przednią dokładkę ze względu na dojazd do domu
Progi od MS będą za jakiś czas. A dolot robiłem sam, wszystkie części dostępne na alledrogo.