Mazda 323F BA 1.5 Z5 Młody 323F
może być wiele powodów że pali Ci zbyt dużo. jedź z tym poprostu do mechanika. mi padł zawór to paliła nawet koło 14 litrów. po wymianie, planowaniu głowicy pali dużo mniej. jeżdząc na zużytych amortyzatorach np. spalanie zwiększa Ci się o około 10%. nierówna praca na niskich obrotach też to powoduje. podłącz się pod komputer i sprawdź błędy. może przepływomierz, może sonda (mój typ). kolejnym czynnikiem mogą być trudne warunki atmosferyczne (zaśnieżone ulice, lód). zimny silnik na ssaniu chla jak smok 
- Od: 17 lis 2009, 14:06
- Auto: Mazda 323F BA 1.8
Witam, dawno nic nie pisałem bo w sumie nic się nie działo cały czas praca praca 
Zderzak sklejony lecz niestety mały incydent znów go uszkodził
Kilka nowych fotek 

Zderzak sklejony lecz niestety mały incydent znów go uszkodził

Zapraszam na forum StreetRoulette :)

- Od: 25 gru 2010, 00:37
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V DOHC Z5
Kolego całą zimę jeździłem na stali z połamanym zderzakiem, jak go skleiłem na następny dzień założyłem letnie opony a dokładka obecnie jest w podkładzie i czekam na jakiś cieplejszy dzień żeby go poprawić i pomalować więc nie wyjeżdżaj mi tu ze wsią ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Zapraszam na forum StreetRoulette :)

- Od: 25 gru 2010, 00:37
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V DOHC Z5
+ za ambery, – za różowe felgi i dokładkę w podkładzie – zanim polakierujesz to to zdejmij bo szkoda podkładu 
jak dla mnie kółka fajne
trochę w stylu JDM powinny być to jakieś felgi ale to są zimowe koła wiec lepiej taki kolor niż czarny 
X LIVE IS YOUR GAME X
- Od: 6 paź 2009, 15:23
- Auto: Mazda 323f BA v6
Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti
Witam.
Około Miesiaca temu kupiłem Mazde 323F 95rok.
Borykam się z pewnym problemem a mianowicie gdy zamykam drzwi z przodu to zamykam tylko przód a jak w klapie bagaznika to zamyka cały samochód
Poooomocy
Około Miesiaca temu kupiłem Mazde 323F 95rok.
Borykam się z pewnym problemem a mianowicie gdy zamykam drzwi z przodu to zamykam tylko przód a jak w klapie bagaznika to zamyka cały samochód

Poooomocy