Wiem tyle ze na pewno sie zmieszcza w otwor. tylko chce posluchac tez waszej opini. zrobilem prowizoryczny VT. wyglada to mniej wiecej tak:

czekam na opinie i ewentualne propozyzje innych halogenow
www.mazdaspeed.pl
Bartg napisał(a):E za tyle pieniędzy to już lepiej fabryki poszukać,
Mi tam się podobają, ORI halogeny ma każdy, trzeba się jakoś wyróżnićNie wiem tylko czy wiesz, ale halogenów wg. prawa nie można używać w taką pogodę jak teraz, ani w żadną inną, jedyna opcja kiedy można używać halogenów to jak jest mgła taka że nic nie widać. No chyba że nie przeszkadza ci, że pół miasta będzie cię przeklinać że oślepiasz (jak się światło odbije od lodu/mokrego asfaltu)
Bartg napisał(a): O akurat się pojawiły nówki, kuszące nie powiemhttp://allegro.pl/mazda-halogeny-haloge ... 47787.html .
luki_92_92 napisał(a):Nie wiem tylko czy wiesz, ale halogenów wg. prawa nie można używać w taką pogodę jak teraz, ani w żadną inną, jedyna opcja kiedy można używać halogenów to jak jest mgła taka że nic nie widać.
luki_92_92 napisał(a): tylko jak jest mgła i ograniczenie widoczności do 50m to można używać przeciwmgielnych
Te ringi mi się nie podobają, jakoś najbardziej seryjne albo jak ktoś wcześniej napisał ori żółte
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości