Mazda 323f BA 1997 BP EUJDM SPRZEDAM
ja już powoli kończę prace poczekam na wieczór i wstawię foto
- Od: 29 gru 2008, 03:17
- Auto: Było czerwone Z5, Jest srebrne BP05
I co z foto? Ja ambery zrobiłem właśnie, fotki później bo nie chce mi się znów iść do auta (za daleko mam, na 4 piętrze mieszkam
)
widziałem ambery u ciebie nieźle ci to wyszło
wpadłem na pomysł zaadoptowania zegarów z audi b3 do mazdy zegary wyglądają tak:

Tylko się zastawaniem gdzie jest zapakować w ba po lifcie słupek boczny na pewno odpada
Zegary można wymontować bez problemu z ramki

Tylko się zastawaniem gdzie jest zapakować w ba po lifcie słupek boczny na pewno odpada
Zegary można wymontować bez problemu z ramki
A czemu słupek boczny odpada, i zamiast temp oleju dałbym temp wody,ja planuje temp wody ,ciśnienie oleju i pewnie woltomierz i to w słupku ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
X LIVE IS YOUR GAME X
- Od: 6 paź 2009, 15:23
- Auto: Mazda 323f BA v6
Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti
jakoś słupek za mną nie przemawia. oglądałem zegary z allegro ale jakoś one nie pasują mi klimatem do auto z końca lat 90, czekam na licznik z BJ i będę zakładał czerwone wskaźniki a wiec bardzo ładnie by mi się to skomponowało
ja mam temp oleju i Vacuma w słupku, autogagi. i na moje jest to genialne rozwiazanie :–)
jeśli chodzi o zegary na 100% będę kombinował właśnie z tymi od audi, pasują mi klimatem, a co do słupka jakoś mi się to nie podoba tylko dochodzę do wniosku ze w ba po lifcie że po za słupkiem nie ma gdzie tego upchać
nie, potrzebuje z licznika od BJ czerwonych wskazówek
Wskazówki można sobie "przyczerwienić" np. markerem do płyt, kilka osób to robiło i były chyba zadowolone
Lakier do paznokci się nadaje do zmiany koloru żarówki to może i na wskazówki by się nadał tylko nie wiem czy światło nie jest za słabe, trzeba by gdzieś sprawdzić
viewtopic.php?f=116&t=98720&hilit=licznik+z+bj+do+ba
A co z tym tematem? Próbowałeś już podmianki?
Wymiana samych wskazówek jest problematyczna, przynajmniej dla mnie była, bo wszystko połamałem.
A co z tym tematem? Próbowałeś już podmianki?
Wymiana samych wskazówek jest problematyczna, przynajmniej dla mnie była, bo wszystko połamałem.

Jakiś tam podpis Leszka :P
do wyjmowania wskazówek najlepszy jest widelec wszystko wychodzi bez problemu, a co do malowania itp jakoś nie lubię takich modów
tkonarzewski napisał(a):do wyjmowania wskazówek najlepszy jest widelec wszystko wychodzi bez problemu,
Ja miałem dwa widelce, masa cierpliwości i dwie osoby do tego. No nie udało się pomimo wszystko
Ale życzę powodzenia
Jakiś tam podpis Leszka :P
Ja już raz rozbierałem licznik w Z5 jak zakładałem indigo nie było problemów
Nom jest już termin na swapa 
licznik już zrobiony z rana foto