Mazda 323C BH Z5 '96r
Na pierwszej stronie nowe zdjęcia 
Co do modów (jeżeli można to tak nazwać) to czekam na nowe głośniczki na przód. Zestaw MacAudio 2drożny odseparowany z tweetkami
Jak znajdę jakiś garaż w pobliżu to będę zakładać hehe
Bo pod chmurką w ten mróz nie widzi mi się tego robić...
Ostatnio zauważyłem, że deska rozdzielcza(plastiki) trzeszczą mi gdy jadę po nierównościach... Macie na to jakiś sposób...? I tak jakby ten czarny panel w pobliżu zegarka trochę(moim zdaniem) za bardzo odstaje...
Co do modów (jeżeli można to tak nazwać) to czekam na nowe głośniczki na przód. Zestaw MacAudio 2drożny odseparowany z tweetkami
Jak znajdę jakiś garaż w pobliżu to będę zakładać hehe
Bo pod chmurką w ten mróz nie widzi mi się tego robić...
Ostatnio zauważyłem, że deska rozdzielcza(plastiki) trzeszczą mi gdy jadę po nierównościach... Macie na to jakiś sposób...? I tak jakby ten czarny panel w pobliżu zegarka trochę(moim zdaniem) za bardzo odstaje...
Nigdy nie jedź szybciej niż lata twój anioł stróż :)
- Od: 5 wrz 2010, 11:53
- Auto: Alfa Romeo 147 2.0 TS '02r
była: Mazda 323 C BH Z5 '96r
poprzedni wlascicel musial rozbierac deske rozdzielcza i przy skladaniu mogl nie wlozyc wszystkich spinek albo nie wkrecil srubek wszystkich. probonuje rozebrac i sprawdzic czy wszystkie spinki (te metalowe) sa na swoim miejscu. 
- Od: 11 lis 2010, 00:58
- Auto: Mazda 323C BA 1,3 16V 95r
Osobiście podoba mi się cetka, bo jak na ówczesne lata miała ciekawy design. Przydałyby sie tu aluski jak nic. Fajnie się to auto prezentuje, a przede wszystkim nie jest oklepane w porównaniu do innych modeli wśród znanych marek spotykanych na naszych drogach. Pozdrawiam.

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Erastotenes napisał(a):Osobiście podoba mi się cetka, bo jak na ówczesne lata miała ciekawy design. Przydałyby sie tu aluski jak nic. Fajnie się to auto prezentuje, a przede wszystkim nie jest oklepane w porównaniu do innych modeli wśród znanych marek spotykanych na naszych drogach. Pozdrawiam.
Dzięki za pozytywną opinię
Aluski będą na wiosne, kiedy przyjdzie czas na zmianę opon na letnie
Madzia dostała nowe głośniki z tweetkami na przód
nie jest oklepane w porównaniu do innych modeli
Niestety do niedawna tak było, ale od roku obserwuję znaczący napływ Cetek zza granicy. Tym niemniej znalezienie tegoż autka w bardzo dobrym stanie i z dobrym wyposażeniem to nie lada wyczyn.
Widzę, że pozbyłeś się regulacji lusterek z wnętrza auta;–) a co do spalania to potwierdzam, moja też pali 8-9l benzynki, więc dorzuciłem sekwencje i teraz 8,5-10l gazu
- Od: 2 cze 2009, 19:59
- Auto: Honda Civic EU9 1.7ctdi
Moja ex: 323C (BA)
lucasskywalker napisał(a):Widzę, że pozbyłeś się regulacji lusterek z wnętrza auta;–)
Mam elektryczne sterowanie lusterkami
lucasskywalker napisał(a):Jak dopieścisz wszystko i stwierdzisz, że auta prędko nie oddasz to zastanów się nad gaziorkiem...
W sumie nigdy nie byłem i nie jestem zwolennikiem aut w gazie. Faktycznie o wiele oszczędniej jest na gazie, ale stwierdziłem że to nie dla mnie. Auta zagazowane kojarzą mi się ze starszymi mercedesami z silnikami powyżej 2l. Zresztą wszyscy znajomi odradzają mi gaz w takim silniczku
A z autem nie mam zamiaru się rozstawać
Sesja z dnia 12 lutego.
Na zdjęciach tego nie widać, ale Mazda ma pęknięty zderzak z przodu w paru miejscach od bliskiego spotkania z sarną... Też nie miała kiedy wybiec, akurat pod takie piękne auto z takim zderzakiem
Ale dobrze że tylko zderzak pękł. Więcej tego typu przygód do tej pory nie miałem
W mojej okolicy moi znajomi nie jeżdżą Mazdami, dlatego pojechałem na sesję z kolegą jeżdżącym Golfem IV

Jakbym wcześniej wiedział o konkursie fotograficznym wziąłbym udział
Na zdjęciach tego nie widać, ale Mazda ma pęknięty zderzak z przodu w paru miejscach od bliskiego spotkania z sarną... Też nie miała kiedy wybiec, akurat pod takie piękne auto z takim zderzakiem

W mojej okolicy moi znajomi nie jeżdżą Mazdami, dlatego pojechałem na sesję z kolegą jeżdżącym Golfem IV

Jakbym wcześniej wiedział o konkursie fotograficznym wziąłbym udział
ładne foto, zwłaszcza to mazda w czerni z bielą
bez fotoszopa nie da rady wygrać widzę
i tak cetka Bartag jest lepsza hehehe
jelson pozdrówka

bez fotoszopa nie da rady wygrać widzę
i tak cetka Bartag jest lepsza hehehe

jelson pozdrówka
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):i tak cetka Bartag jest lepsza hehehe![]()
![]()
![]()
Do jego Cetki aktualnie nie mam szans hehe
Widzewianka_TM napisał(a):bez fotoszopa nie da rady wygrać widzę
Przerobione są tylko 3zdjęcia. Taka mała zabawa
Ostatnio edytowano 13 lut 2011, 23:17 przez jelson, łącznie edytowano 1 raz
Bartg napisał(a):<zawstydzony>![]()
Plany masz dobre, więc jeszcze trochę kto wie
Dużo nie trzeba, żeby C wyglądała lepiej, najlepiej od gleby zacząć
Tylko się potem wysiada ciężko na ciasnym parkingu
a wsiada...
zdjęcia kozak, ładnie się prezentuje
-
Ania_TM
jelson napisał(a):A jak jest z jazdą na glebie po polskich drogach(koleiny/dziury itp)?
czuć że to gleba.. trzeba zwalniać, itp.. przeszorować można
ale jak się wysiada (wypada)

-
Ania_TM
Mnie się prawię bez różnicy jeździ, i tak C ma dość sztywne zawieszenie w serii, jeno trzeba przy przejazdach kolejowych czy tramwajowych jechać na jedynce, a najlepiej półsprzęgle
Dziury i tak trzeba omijać, więc zakładaj śmiało, warto.
Właśnie już się chyba przekonałem co do gleby, ale najpierw będą jakieś alu 
Tylko teraz miałem jeszcze spotkanie z bardzo (nie)miłym niebieskim... Przez co plany o alu będę musiał odłożyć na jakiś czas...

Tylko teraz miałem jeszcze spotkanie z bardzo (nie)miłym niebieskim... Przez co plany o alu będę musiał odłożyć na jakiś czas...