ravo napisał(a):Pewnie na Wrocławskim pojawimy się na dwa auta hehe
Przyjadę sprawdzić
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig. Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Ladne autko sobie sprawiles, wlasnie mysle nad dokladnie takim samym, tez B6 SOHC w gazie, tez czerwony, wszystkie el. bajery ale bez klimy. Do zobaczenia na zlocie. Graty, super sie prezentuje.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
tez bym chcial umiec tak madzie rozebrac bym sobie ja elegancko wygluszyl ale brak warunkow, czasu i umiejetnosci w pozniejszym skladaniu dyskwalifikuje mnie do tego typu robót autko
Poprzedni właściciel zrobił cały przegląd klimy i szczerze nawet nie wiem jak to jest ale mrozi super. Co do rozebrania to żaden problem nic trudnego można nawet sobie w upalny dzień gdzieś nad wodę pojechać to zdąży wyschnac. Ja każde auto tak rozbieram po kupnie.
Ja przez ostatnie poltora roku jezdzilem samochodem bez klimki wiec w ogole mi to nie przeszkadza, w GF mamy klime ale tez jej nie uzywam praktycznie. W tej co sobie upatrzylem jest troche rzeczy do zrobienia ale za cene ok. 3 tys zl to jest praktycznie w idealnym stanie. Zobaczymy jak wyjdzie, jak kupie to pojawie sie juz nia w koninie
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
ładna Mazdeczka. Ja również po kupnie mazdy rozebrałem całe wnętrze i prałem pomimo tego że kupiłem od w miare młodej pani raptem 8srubek z siedzen i podłokietnik 4
Autko do sprzedania ale tylko w krótkim okresie czasu bo mam pewną ciekawą propozycję zakupu innego auta. Bez targowania bo wiem co mam Jak coś cena na PW, nigdzie poza forum go nie wystawiam.