Mazda 323f Sportive BJ FS 2001r 2.0 w zimowych butach
swietna
moze chcesz sie zamienic 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Z tego co wiem to wyjściowo było 4x25
z przesileniem mocy na przednie głośniki tak jest w moim Sportivie
z przesileniem mocy na przednie głośniki tak jest w moim Sportivie
akurat z olejem kolega adi3335 ma rację a co do osiągów i silnika to pojęcie względne, tyle dobrze ile komu wystarcza...
ja nie wiem co sie koledzy tym postem tak podekscytowaliście?
forum jest po to zeby każdy mógł wyrazić swoje zdanie, a jeśli komuś się nie spodobało to zaraz że zazdrości... ile wy macie lat? 16?
osobiście uważam że auto jest przekozak (kolorek + felgi robią robotę)
dobra decyzja z shortem
miałem w civicu i jest bajka...
ja nie wiem co sie koledzy tym postem tak podekscytowaliście?
forum jest po to zeby każdy mógł wyrazić swoje zdanie, a jeśli komuś się nie spodobało to zaraz że zazdrości... ile wy macie lat? 16?
osobiście uważam że auto jest przekozak (kolorek + felgi robią robotę)
dobra decyzja z shortem

miałem w civicu i jest bajka...
- Od: 26 lut 2011, 17:58
- Auto: Toyota GT86
4fly widze że coś wiesz na temat.
Ja uważam tak olej jest do smarowania a nie do uszczelniania
Jestem ciekawy tych nowych silników co chodzą na 0w20 jak każe im mechanik przy 200kkm zalać 15w40 bo to już czas
Co do osiagów pewnie borys nawet nie widział YTS a dużo komentuje Mam zrobić filmik mazda kontra yaris
Moim yarkiem jezdzili nawet posiadacze corolli TS 192konie i każdy był pod zaskoczeniem tego damskiego auta szczególnie tego zawieszenia
Ładne masz te felgi ale najwiecej w wygladzie daja przednie poliftowe lampy
Ja uważam tak olej jest do smarowania a nie do uszczelniania
Jestem ciekawy tych nowych silników co chodzą na 0w20 jak każe im mechanik przy 200kkm zalać 15w40 bo to już czas

Co do osiagów pewnie borys nawet nie widział YTS a dużo komentuje Mam zrobić filmik mazda kontra yaris
Moim yarkiem jezdzili nawet posiadacze corolli TS 192konie i każdy był pod zaskoczeniem tego damskiego auta szczególnie tego zawieszenia
Ładne masz te felgi ale najwiecej w wygladzie daja przednie poliftowe lampy
YTS vvt-i
- Od: 18 wrz 2010, 00:35
- Auto: YTS
Wybierasz się do RYK
milo by było aby sie nasze siostrzyczki spotkały

milo by było aby sie nasze siostrzyczki spotkały

Fajny Yarek, fajna BJtka, jednak nie dyskutujmy tutaj o Yarku, czy też o oleju bo nie o tym ten temat...
witam. auto w moich rekach już rok czasu i dostało mały prezent z tej okazji 
mazda została trochę ogarnięta kosmetycznie po wierzchu z wszelkiego rodzaju zarysowań, pozostawionych po wcześniejszym właścicielu i kimś kto ostatnio uderzył mi w tył auta odbijając cały lakier z jego części ale teraz jest piękna
. Z racji tego ze auto musiałem zamykać kluczykiem to dokupiłem sterownik do centralki żebym mógł zamykać za pomocą guzika. hehe no i postanowiłem zrobić przyjemność dla swojego ucha zakładają filtr stożkowy fujita. a tu fotki z dzisiejszego poranka

mazda została trochę ogarnięta kosmetycznie po wierzchu z wszelkiego rodzaju zarysowań, pozostawionych po wcześniejszym właścicielu i kimś kto ostatnio uderzył mi w tył auta odbijając cały lakier z jego części ale teraz jest piękna

- Od: 24 sie 2010, 23:24
- Auto: Mazda 323f Sportrive Bj
Nice
Zapodaj filmik jak chodzi z nowym stożkiem

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
seba323f napisał(a):Co do filtra, przydałoby się odgrodzić go jakoś co by ciepłego powietrza nie zasysał.
Czekam aż wszystkie graty przyjdą i złoże dolot na gotowe bo teraz założony jest filtr na szybko żeby zobaczyć czy będzie mi odpowiadał jego dźwięk. ale jest super
Fiodor napisał(a):MNR napisz, gdzie kupiłeś ten sterownik do zamka centralnego i czy był problem z montażem, w sensie, czy dałeś radę sam go założyć?
robił mi to znajomy elektryk z aso mercedesa ale z tego co on mówił to mazda jest jednym z aut co ciężej się zakłada to ustrojstwo. nie dało rady założyć samego sterownika pod fabryczna centralkę i musiał dołożyć dodatkowy siłownik do drzwi prowadzących. Podobno ten siłownik trzeba dokładać tylko w Mazdach i Hondach. Ja tego sterownika nie kupowałem ale widziałem je na allegro.
Fiodor napisał(a):To sporo roboty i kosztów z tym zamkiem na pilota, raczej sobie na razie ten mod odpuszczę. Dzięki za info.
jak masz trochę pojęcia o zamkach i tych kabelkach to powinieneś sam założyć
Kolor koniecznie zmień, a felga dość sympatyczna 

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
uwielbiam ten kolor felg i model tez mi sie podoba, ale to Twojego koloru nadwozia średnio...
polecam takie połączenie:

Choć muszę przyznać że malowanie oryginalnych Rays'ów to średni pomysł...
polecam takie połączenie:

Choć muszę przyznać że malowanie oryginalnych Rays'ów to średni pomysł...
- Od: 26 lut 2011, 17:58
- Auto: Toyota GT86
seba323f napisał(a):Felga robi robotę...
tyle że nie przy tym kolorze nadwozia
Zgadzam się z sebą. Bardzo podoba mi się propozycja 4fly, a konkretnie z pomarańczem, ale wybór i tak należy do ciebie.
- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)