Mazda 323f BA BP GT '95 -nowe fotki 32 str.
kiedy wpadnie na pomorki spot? 
pisałem w Waszym zacnym temacie czy planujecie coś na 19.10
i wtedy zamierzam się pojawić 
Dopisano 13 paź 2012, o 21:20:
w dobrej kasie jak się znajdą to czemu nie. na allegro teraz widzę jeden komplet w dobrym stanie za 50zł/sztuka
Dopisano 13 paź 2012, o 21:20:
luki_92_92 napisał(a):może klamki chromowane z 626?czy masz już?
w dobrej kasie jak się znajdą to czemu nie. na allegro teraz widzę jeden komplet w dobrym stanie za 50zł/sztuka

kolejne małe coś do auta – plan: polerka na lustro. póki co podchodzę do tego mega sceptycznie po wstępnej przymiarce do auta

żadnych problemów. kilka kontroli, dwa mandaty i o to nic a nic się nie czepiali 
dzięki
kamil_d91 napisał(a):Gratulacje auta!Cudnie wygląda
dzięki
to jest myśl. jednak pierwsza wersja – jak pisałem na lustro polerka
później pomalować można zawsze :p
towhooka kompletnie nie mam czasu skończyć
ręczna polerka trwa za długo xD
pisałem, że w związku z zimą idą mody oraz tym, że zawsze byłem na końcu
będzie kolejny mod 
STAGE I:
kupno oraz transport

pisałem, że w związku z zimą idą mody oraz tym, że zawsze byłem na końcu
STAGE I:
kupno oraz transport

Może i nie widać, ale tak. Z tej sterty części będzie za jakiś czas BP GT 
Wysłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk
Wysłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk
Dzieje sie konkretnie
Masz juz jakiś przybliżony kosztorys swapu????nie ukrywam ze również poluję na BP lecz w seri
Masz juz jakiś przybliżony kosztorys swapu????nie ukrywam ze również poluję na BP lecz w seri
-
Lantis 89
operacja raczej się uda
silnik leży już u magika który go włożyć. jednak wcześniej pełny remont.
co do kosztów, na razie ich nie znam
liczę że zamknę się w 10krotności ceny silnika
obym się tylko nie przeliczył
na koniec myślę, że udostępnię wszystkie poniesione koszty z wyszczególnieniem co i za co.
co do kosztów, na razie ich nie znam

myślę że tylko jakaś regeneracja fabryki. uprzedzając – przód, jakieś tarcze lepsze, klocki i płyn (mam już hamulce od 1.8 z przodu).
Lantis 89 napisał(a):BP z BA.
Teraz już jest jaśniej dla ciebie czy nadal nie kumasz?????
Jaśniej jak jaśniej, ja wiem o co ci chodziło bo się domyśliłem, ale BP w serii to BP w serii, niezależnie czy z BG, BA czy choćby z MX-5, jeśli nie jest zmodyfikowane to jest to BP w serii
Trzydziech a może zastanów się nad tarczami na tył odrazu? W BG GT bodajże albo w MX-3 w jakiejś wersji masz tarcze tylne z rozstawem 4x100 ktoś z club323f.com robił takiego swapa tylnych hamulców i w sumie lista potrzebnych gratów była króciutka

luki_92_92 napisał(a):Trzydziech a może zastanów się nad tarczami na tył odrazu? W BG GT bodajże albo w MX-3 w jakiejś wersji masz tarcze tylne z rozstawem 4x100 ktoś z club323f.com robił takiego swapa tylnych hamulców i w sumie lista potrzebnych gratów była króciutka
poszukam, popatrzę, pomyśle :p
luki_92_92 napisał(a):A jak sprawa climatronika, jakiś postęp?
ostatnia emotka mówi wszystko. póki co inaczej się ustawiły priorytety
trzydziech napisał(a):operacja raczej się udasilnik leży już u magika który go włożyć. jednak wcześniej pełny remont.
co do kosztów, na razie ich nie znamliczę że zamknę się w 10krotności ceny silnika
obym się tylko nie przeliczył
na koniec myślę, że udostępnię wszystkie poniesione koszty z wyszczególnieniem co i za co.
Myślę że powinieneś się zmieścić
życzę powodzenia i mam nadzieję że uda mi się zobaczyć to BP na zlocie