Mazda 323f BA Z5 '95 – "efka" by pawcio1017
Tydzień temu kolejny raz wymieniony przegub z lewej strony, bo osłona poprzedniego sparciała w przeciągu pół roku
Poza tym Mazda nabija codziennie kilometry nadal mnie zaskakując (trasa Ostróda-Sopot-Ostróda z przeważającymi prędkościami 120-150km/h i spalaniem 7,5l/100km
) I jak tu jej nie kochać 
Poza tym Mazda nabija codziennie kilometry nadal mnie zaskakując (trasa Ostróda-Sopot-Ostróda z przeważającymi prędkościami 120-150km/h i spalaniem 7,5l/100km
) I jak tu jej nie kochać 

Chińskie przeguby w naszych madziach lecą jak muchy do g..wna. Ja też co parę miesięcy wymieniam przegub prawy albo lewy 
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

Bartg napisał(a):Japan OEM
Też właśnie teraz to założyłem. Poprzedni Pascal mnie rozbawił
Szkoda, ze nie zrobiłem zdjęcia jak wyglądała osłona po pół roku użytkowania...
Mechanik ręczył mi za Pascala... wytrzymał niecałe 2 miesiące
Trzeba było go ciąć przy wyjmowaniu
Daj znać jak te Japan OEM, może przy następnej wymianie założę. 
Trzeba było go ciąć przy wyjmowaniu
Daj znać jak te Japan OEM, może przy następnej wymianie założę. zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow

- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Pascal to sie jedynei nadaje do kuchni a nie do auta 

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Ale mi panowie spamu zasieli tu
Jak kogoś stać to niech kupuje oryginały Mazdy, mi tam OEM też wystarczy 
Jak kogoś stać to niech kupuje oryginały Mazdy, mi tam OEM też wystarczy 
Przygotowania do zlotu trwają. W tym tygodniu przejrzane hamulce, podmienione opony, uzupełniona konserwacja podwozia (końcówki podłużnic i ranty na progach się powycierały
więc zostały odtłuszczone, pomalowanie podkładem antykorozyjnym i przemalowane AutoGUMem). Dziś Mazda przeszła mały detailing w Auto Odnowie gdzie została porządnie umyta i dopieszczona z zewnątrz
Tak w skrócie: Felgi doprowadzone do ładu za pomocą Kenotek Wheel Cleaner, spolerowane zostały największe rysy i na całość nałożony Kenotek Polish & Wax. Do tego czarnidła, płyny to szyb itd... Jeszcze dziś wymiana spalonego głośnika (po ponad roku się doczekał
) i ogarnięcie wnętrza i pozostanie tylko odliczanie i modlitwy, żeby nie padało 
Tak w skrócie: Felgi doprowadzone do ładu za pomocą Kenotek Wheel Cleaner, spolerowane zostały największe rysy i na całość nałożony Kenotek Polish & Wax. Do tego czarnidła, płyny to szyb itd... Jeszcze dziś wymiana spalonego głośnika (po ponad roku się doczekał 
a gdzie media ? 
cichy_86 napisał(a):a gdzie media ?
Jako, że temat bierze udział w konkursie Moja Mazda postanowiłem się trochę przyłożyć i wrzucić kilka aktualnych fotek:

każda zadbana efka jest piękna,szacun dla tych co je kochają 

Wojtek napisał(a):Zwycięski temat to:
Mazda6 GG L3 '06 2.3 179KM 216Nm Immortal and Reliable by Makmarc
Kolejne miejsca zajęli:
– pawcio1017 ze swoją "efką"
– KMBak wraz z M3 BL
– Radex i jego czarnulka
Bardzo dziękuję wszystkim głosującym w konkursie Moja Mazda za drugie miejsce
Co do samej Mazdy – po zlocie żyje
). Zawieszenie oczywiście się spisało, brakowało tylko trochę mocy i wpadło kilka pomyłek kierownika które nie pozwoliły zawalczyć w klasie o nagrody. Mimo wszystko jestem zadowolony 
ładna ta twoja madziula
jedyne co mnie lekko przeraziło to poprzedni stan twojej podłogi,jak można tak zaniedbać samochód
ale dobrze że trafiła w twoje dobre ręce.Plusik za mody 

pawcio1017 napisał(a):ardzo dziękuję wszystkim głosującym w konkursie Moja Mazda za drugie miejsce Jestem mile zaskoczony, bo konkurencja była na naprawdę na wysokim poziomie.
gratki