Mazda MX-3 EC B6 '92 1.6 16v SOHC
Ale troche je tam bylo widac
jakbym miał drugie zegary to mógłbym się bawić w takie mody ale nie moge zabardzo jeżdzić bez licznika
myślałem na biało dać podświetlenie na wskazówki a je same dac lakierem fluorescencyjnym. Ale czy to zda egzamin nie mam pojecia. W miare równo udało Ci się dociąć tą folie?
-
wiiteekk
Zależy wszystko na dobrą sprawę od dobrego skalpela i wprawnej ręki. Jeżeli masz cierpliwośc i wprawę to dotniesz bez problemu. Najgorsze są boczne kontrolki i kierunkowskazy. Tam musisz idealnie dociąć na górnej krawędzi, bo nie wejdą ładnie części do środka. Ja bym polecał Ci wygrzać folię i docisnąć ją do środka, żeby zobaczyć gdzie jest krawędź i ciąć. Z kółkami na prędkościomierz etc nie ma problemu, zrób krzyżyk na środku, dognij folie i tnij wzdłuż krawędzi
.
Jako 'wisienke na torcie' kończącą klejenie carbonem dodaje fajny akcent który za każdym razem będę mieć przed sobą.

I jeszcze szykując się na sezon letni i zarazem do wcześniej zapowiadanej sesji kolecjonuje już powoli rzeczy. W sumie wszystko jest: chętna śliczna modelka, pomysł, miejsce, sprzęt, felgi wychuchane i nawoskowane, pasta polerska, wosk. Tylko z tymi dwoma ostatnimi zaczekam już na lepszą pogodę. Jestem bardzo zdziwiony efektem na moim już lekko zmachany lakierze, szczególnie, że nie wykosztowałem się za bardzo na kosmetyki
, z prostęgo powodu, do tego lakieru mi najzwyczajniej w świecie szkoda. Pasta i wosk to:

Czekam na wiosnę!!!
Byłem przed chwilą w aucie, zamontować sobie klakson a i tak zapomniałem podłączyć kabelka
. No ale nic porobiłem zdjęcia:

I jeszcze lepszej jakości fotka zegarów na aucie.

Jako 'wisienke na torcie' kończącą klejenie carbonem dodaje fajny akcent który za każdym razem będę mieć przed sobą.

I jeszcze szykując się na sezon letni i zarazem do wcześniej zapowiadanej sesji kolecjonuje już powoli rzeczy. W sumie wszystko jest: chętna śliczna modelka, pomysł, miejsce, sprzęt, felgi wychuchane i nawoskowane, pasta polerska, wosk. Tylko z tymi dwoma ostatnimi zaczekam już na lepszą pogodę. Jestem bardzo zdziwiony efektem na moim już lekko zmachany lakierze, szczególnie, że nie wykosztowałem się za bardzo na kosmetyki

Czekam na wiosnę!!!
Byłem przed chwilą w aucie, zamontować sobie klakson a i tak zapomniałem podłączyć kabelka

I jeszcze lepszej jakości fotka zegarów na aucie.

- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
Testowałeś już tą pastę? Ja jej ogólnie nie polecam, i sam ją wyrzuciłem, plastikowe elementy na motocyklu tylko porysowała i nic więcej, polecam pastę K2 turbo.
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Eklerek323f napisał(a):estowałeś już tą pastę? Ja jej ogólnie nie polecam, i sam ją wyrzuciłem, plastikowe elementy na motocyklu tylko porysowała i nic więcej, polecam pastę K2 turbo.
Testowałem na mniej widocznym miejscu i na nie umytym samochodzie. Bardzo ładnie poleruje i efekt już się trzyma jakiś czas.
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
widzę ze kilka stickerów wrzuciłeś:) i folia poszła w ruch pomarańczowa:D fajnie ja jeszcze troszkę i tez coś okleję.
- Od: 6 paź 2009, 08:42
- Auto: Była Mazda 323f BA
JeST AUDI A3 1.8 T :)
Fajny MX
miałem kiedys takiego poliftowego oj to były czasy
życze udanych modów i szerokiej drogi

życze udanych modów i szerokiej drogi
weź kiedyś opuść szybę i normalnie ściągnij uszczelkę w drzwiach bo jak widzę to w jakimś mx-e to krew zalewa

bez żadnego problemu ją wyjmujesz i przesuwasz

bez żadnego problemu ją wyjmujesz i przesuwasz
Błotnik od strony pasażera to był chyba wałkiem malowany 

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
A z lewej strony to ktoś Ci karnego ku...sa narysował czy tak pozdrawiasz kolegów z formu ?
Ładnie się będzie prezentować..... wiosną z alufelgami
Kurde przecież już mamy wiosnę
Ładny egzemplarz 

Ładnie się będzie prezentować..... wiosną z alufelgami

Jarek mam nadzieje ze masz jeszcze z jedna naklejkę bo takiej u siebie nie mam:P najwyżej się wymienimy wiesz:)
Wczoraj mx pojechał do nowych właścicieli, również z lubelskiego. Łezka w oku się zakręciła, ale mam nadzieje, że będzie dobrze służyć i nie zawodzić, tak jak i mi. Przed sprzedaniem zrobiliśmy małą sesje, na zakończenie dodaje dwie fotki.

Temat do zamknięcia.
Mam nadzieje, że niedługo założe tutaj temat z nowym samochodem, na razie poluje

Temat do zamknięcia.
Mam nadzieje, że niedługo założe tutaj temat z nowym samochodem, na razie poluje
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
Szkoda Jarku że sprzedałeś, tak bardzo chciałem malowanie doskonalić na Twojej Madzi 
-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
no to kupuj jak najszybciej nowego gruza
M3 top sport??:D