Mazda 323f BA BP '95 GLX 1.8 16V by GreXx Nowe zdjęcia OZ 17'
Jakoś na tych felach się wizualnie mniejsza gleba zrobiła. Może gwint?
Albo chociaż niższa sprężyna? 

Jedyne co było zmieniane to kontrast zdjęcia
Co ujęcie to inaczej wygląda prześwit, a Pawciowi chyba bardziej chodziło że mazda się podniosła, co raczej nie jest żadną nowością przy większych felgach 
Co do gleby, najpierw założę pakiet MS i zobaczę ile będę mógł ją spuścić bo w nadkolu już mało miejsca się zrobiło.
Co do gleby, najpierw założę pakiet MS i zobaczę ile będę mógł ją spuścić bo w nadkolu już mało miejsca się zrobiło.

- Od: 4 maja 2011, 14:33
- Auto: Mazda 323f BA GLX 1.8 BP 16v
Jakby u mnie tak auto siadlo na 17tkach to bylbym przeszczesliwy. Dobra robota 

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
GreXx napisał(a):Co ujęcie to inaczej wygląda prześwit, a Pawciowi chyba bardziej chodziło że mazda się podniosła, co raczej nie jest żadną nowością przy większych felgach
No nadkole się ładnie wypełniło ale niżej to jeszcze mogłoby pójść spokojnie. Ogólnie chodziło mi o to, że właśnie bez dokładek prześwit między progiem a glebą się jakiś taki duży zrobił.
Jeszcze zaciski w złocie by mi tu pasowało do całości

mowcie co chcecie ale moja na tych samych sprezynach nie zeszla tak w dol z tylu. pod maska inne silniki mamy wiec i waga rozna wiec sie nie wypowiadam, w kazdym razie jest nizej niz u mnie i mowie o nadkolach

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):w kazdym razie jest nizej niz u mnie i mowie o nadkolach
Mysle, ze profil opony tez ma tu znaczenie
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
Bartg napisał(a):A jaka opona ?
Przód 215x40
Tył 215x45
Oponki Toyo
pawcio1017 napisał(a):Jeszcze zaciski w złocie by mi tu pasowało do całości
Zrobi się ciepło to coś pomyślimy
D@m$on napisał(a):No no dopieszczona:)
Zajefajnie wygladaja te przednie lampy:)
Zdradzisz rąbka tajemnicy jak robiłeś i z czego soczewa?
Odbłyśniki pomalowane w całości na czarny mat, soczewka nowa zamontowana z audi q7 przez co całość można było zamalować na czarno co nie wpływa negatywnie na jakość świecenia. Polecam: https://www.facebook.com/lampysoczewkowe?fref=ts

GreXx napisał(a):Polecam: https://www.facebook.com/lampysoczewkowe?fref=ts
Łeee tam polecasz... Mi jedna przetwornica już padła, właśnie robione było u Oskara.
PS. Nie no świruję chiński hid wiadomo ma swoje wybryki, jeśli chodzi o światło jestem mega zadowolony a bixen dobrany z nowej gamy Citroen'a. Również polecam!
Na pewno świeci elegancko, tylko zastanawia mnie czy lampa od pasażera jest dobrze ustawiona?
Dzisiaj zmieniałem przetwornice i też miałem o dziwo soczewkę jakoś niżej świecącą, mały ruch pokrętłem od wysokości i jest baja
Dzisiaj zmieniałem przetwornice i też miałem o dziwo soczewkę jakoś niżej świecącą, mały ruch pokrętłem od wysokości i jest baja
arafal21 napisał(a):Hmm no widac cosWez zrob fote na drodze z kabiny tak jak te i z zewantrz
To następnym razem
wilusjdm napisał(a):Na pewno świeci elegancko, tylko zastanawia mnie czy lampa od pasażera jest dobrze ustawiona?
U mnie dobrze wszystko świeci tylko jest krzak obok lampy pasażera i może dlatego tak