Mazda 323C BA BP 1995r 1.8 16v 114KM
Widzewianka u ciebie to wygląda fajnie (srebrny ładnie pasuje do czarnego) u Bartka też ładnie ale u ciebie lepiej
U mnie na razie będzie jak jest bo jest dobrze
ps. już ogarnąłem podświetlenie wskazówek

a i tak wyglądają te przyciski w carbonie wydaje mi sie że pasuje do licznika ale co wy myślicie nie zalatuje wiochą, albo nie wygląda "trochę nie fajnie" to tylko folia można zawsze odkleić

U mnie na razie będzie jak jest bo jest dobrze
ps. już ogarnąłem podświetlenie wskazówek

a i tak wyglądają te przyciski w carbonie wydaje mi sie że pasuje do licznika ale co wy myślicie nie zalatuje wiochą, albo nie wygląda "trochę nie fajnie" to tylko folia można zawsze odkleić

- Od: 5 gru 2010, 09:08
- Auto: I*I Mazda 323c 1.8 16v 114KM 95r.+
Moim zdaniem te przyciski wyszły zbyt zabawkowo, po prostu slabo współgraja z reszta..moze jak by cos zrobic z całością konsoli środkowej.. Ale to tylko moja mała opinia
Zegary na plus 
No właśnie też nie jestem do nich na 100% przekonany, no ale kurcze chciałem jakoś jeszcze zaakcentować ten wzór na innych elementach wnętrza (nie za dużo ale żeby gdzieś jeszcze był) ale nie ma gdzie nie mam pomysłu ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Zamiast na przyciskach mogłeś nakleić na ten plastik dookoła przycisków – napewno by lepiej wyglądało 
Te przyciski nie wyglądają tak źle, tylko do tego od awarynych mi to nie pasuje, te pozostałe wyglądają dobrze
Te przyciski nie wyglądają tak źle, tylko do tego od awarynych mi to nie pasuje, te pozostałe wyglądają dobrze
u mnie plastik dookoła przycisków zaczyna się przy drążku zmiany biegów a kończy po lewej stronie licznika
nie ma gdzie zacząć i gdzie skończyć
(całkiem inaczej to wygląda przy świetle dziennym przy lampie błtyskowej strasznie się odróżnia od reszty

Mazda w pełni przygotowana do sezonu zimowego (doszły podgrzewane lusterka i czekam na ori przyciski do grzania mat w fotelach
) na pokładzie zimówki, płyn zimowy, gumowe dywaniki
ostatnie foto bez śniegu

ostatnie foto bez śniegu

super te ledy w drzwiach wygladaja
i dzieki za zarowki 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
doszło 2 światło wsteczne niestety nie od anglika ale drutowane przy pomocy plexy wyszło

A tak to świeci

wyprzedzając posty typu "jak mogłeś usunąć przeciwmgielne" spokojnie wszystko jest na swoim miejscu

i na koniec nowy prezent na zimę (podziękowania dla 05paw z 323-klubu )

teraz tylko założyć jakieś uczciwe maty do foteli i cieszyć się gorącą d..ą
pozdrawiam

A tak to świeci

wyprzedzając posty typu "jak mogłeś usunąć przeciwmgielne" spokojnie wszystko jest na swoim miejscu

i na koniec nowy prezent na zimę (podziękowania dla 05paw z 323-klubu )

teraz tylko założyć jakieś uczciwe maty do foteli i cieszyć się gorącą d..ą

<serduszka> dwa wsteki i od razu duzo lepiej.. plexi czysta, w sensie plaska? wyglada lepiej, niz wywiniety klosz ori wstecznego :) dawaj wiecej fot ;p
jakie Ty tam zarowki wsadziles, ze tak pieknie swieca?
wszystkie mody zrobione z dobrym smakiem, oby tak dalej! Bartg juz jest w tyle ;PPPPPP ;)
przyciski podgrzewania foteli z 626?
zrob foto dechy w dzien bez lampy blyskowej, moze lepiej zobrazuje karbonik..
wszystkie mody zrobione z dobrym smakiem, oby tak dalej! Bartg juz jest w tyle ;PPPPPP ;)
Hope for the best, prepare for the worst
Moja 323C
Moja 323C
- Od: 16 maja 2007, 15:02
- Auto: Mazda MX-3 white V6
andrzej-w napisał(a):<serduszka> dwa wsteki i od razu duzo lepiej.. plexi czysta, w sensie plaska? wyglada lepiej, niz wywiniety klosz ori wstecznegodawaj wiecej fot ;p
wszystkie mody zrobione z dobrym smakiem, oby tak dalej! Bartg juz jest w tylePPPPP
Plexa nie jest czysta próbowałem z czystą ale "bebechy" było widać jest z taką delikatną strukturą.
co do żarówek to na wstecznych są smd 12szt (takie w pasku 4 po 3) daje to czadu i nareście coś widzę jak cofie
przyciski przysłał mi kolega 05paw który siedzi w norwegi (o ile się nie mylę) i są ori z efki (czyli cetki też) u nas nie do dostania
ps. ogólnie dzięki za miłe słowo co do Bartkowej to brakuje mi jeszcze 1" na felgach i przyciemnianych szyb poza tym zazdroszczę jeszcze mu poliftowych znaczków mazdy ciężko gdzieś trafić np grill do cetki z nowym znaczkiem (w sumie grill idzie przerobić ale tylna szybka z takim ptaszkiem

Radek fotki przycisków masz chyba na 12 stronie po za tym pod Ikeą ci kiedyś pokaże
ps. może jutro coś pstryknę

budyn swietna robota
teraz jest super
prawdziwy z ciebie 

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Dla mnie numer Jeden w "Cetkach"
Wszystko świetnie ze smakiem zrobione, naprawde Cetka godna naśladowania
Wszystko świetnie ze smakiem zrobione, naprawde Cetka godna naśladowania
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
budyn-87 napisał(a):andrzej-w napisał(a):co do żarówek to na wstecznych są smd 12szt (takie w pasku 4 po 3) daje to czadu i nareście coś widzę jak cofie
Weź mi podeślij jakieś linki z allegro do tych żarówek jak możesz bo nie mogę nic takiego znaleźć
Dziś wyczyściłem przepustnice (była bardzo zasyfiona obroty na ciepłym silniku się uregulowały
)
Dodatkowo udało mi się zrobić Short shifter i powiem tak żałuje że tak długo z tym zwlekałem teraz jest bajecznie aż chce się zmieniać biegi
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dodatkowo udało mi się zrobić Short shifter i powiem tak żałuje że tak długo z tym zwlekałem teraz jest bajecznie aż chce się zmieniać biegi

Jest zacna
Mam nadzieje że będzie kiedyś okazja obejrzeć na żywo
Od dziś zachorowałem na taką więc wysoce prawdopodobne że następna będzie u mnie właśnie cetka
Jak możesz to wrzuć foto tych przycisków w carbonie z daleka jak wyglądają 

pawcio1017 napisał(a):Jest zacnaMam nadzieje że będzie kiedyś okazja obejrzeć na żywo
Od dziś zachorowałem na taką więc wysoce prawdopodobne że następna będzie u mnie właśnie cetka
Jak możesz to wrzuć foto tych przycisków w carbonie z daleka jak wyglądają
Ze swojej strony też polecam!
Tak jak pisałem budyn jak dla mnie number one Cetka ;D
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r