Mazda 323F BJ ZL 2000r – czarnula
mazda juz na zimowym set-upie i po dzisiejsze kresce
poległem z modzona honda jajko 1.3 107km na hamowni – 2 długości dla hondy
wygrana z taka sama honda tez 1.3 tez po jakis modach -o pol auta moja wygrana
i znaczna wygrana mazdy z jajkiem 1.5 seria
czyli wychodz na to ze raczej moje 1.5 trzyma dobra serie no moze ciut wiecej
poległem z modzona honda jajko 1.3 107km na hamowni – 2 długości dla hondy
wygrana z taka sama honda tez 1.3 tez po jakis modach -o pol auta moja wygrana
i znaczna wygrana mazdy z jajkiem 1.5 seria
czyli wychodz na to ze raczej moje 1.5 trzyma dobra serie no moze ciut wiecej
-
Pyton162
Pyton masz jakieś fimiki jak to się teraz odpycha na węższych kołach? Tak czy siak osiągi są niezłe, bo honda jajko jest mniejsza od BJ, więc powinna mieć niższą masę.
Moja M http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=115425
Ciężka stopa = lekki portfel :)
Ciężka stopa = lekki portfel :)
- Od: 14 cze 2009, 18:17
- Auto: Mazda 323 BJ 1,3 16V 1998r
A i z felgami nic nie kombinuj więcej bo na tym wzorze co byś nie zrobił nie będzie fajnie wyglądało.
Pisali Ci już na innym forum, że najlepiej będzie to sprzedać i kupić coś innego. A że wzór jest ogólnie dosyć powiedzmy popularny to powinny się sprzedać w miarę łatwo i szybko.
A potem to już masz pole do popisu, odezwiesz się do Gaseba to Ci ogarnie jakieś dobre koło pure JDM
BTW fajny patent z złotymi śrubami ale w VAGu
Pisali Ci już na innym forum, że najlepiej będzie to sprzedać i kupić coś innego. A że wzór jest ogólnie dosyć powiedzmy popularny to powinny się sprzedać w miarę łatwo i szybko.
A potem to już masz pole do popisu, odezwiesz się do Gaseba to Ci ogarnie jakieś dobre koło pure JDM

BTW fajny patent z złotymi śrubami ale w VAGu
z tym ze jak bym mial zmianiac felge to musi byc cos co wejdzie i wypelni mi poszerzane nadkola , bo akurat te felgi co mam idealnie pasuja do tych błotników , narazie alusy sa na sprzedaż, jak nikt nie kupi to odnawiam ranty a co do koloru to raczej jednak zostanie tak jak jest czyli czarne z tym ze pomaluje jeszcze od wewnątrz na czarno.
Co do filmiku to cos nagram na dniach.
Co do filmiku to cos nagram na dniach.
-
Pyton162
sliczna madzia....
az mi sie plakac chce bo najchetniej tez bym na taka juz moja wymienil:( tym bardziej ,ze chyab trzeba sie bedzie za niedlugo rozejrzec za jakims kombiakiem:D no i oczywiscie czyms nowszym i mlodszym.
pozdrawiam i gratuluje wygladu mani
az mi sie plakac chce bo najchetniej tez bym na taka juz moja wymienil:( tym bardziej ,ze chyab trzeba sie bedzie za niedlugo rozejrzec za jakims kombiakiem:D no i oczywiscie czyms nowszym i mlodszym.
pozdrawiam i gratuluje wygladu mani
- Od: 24 lip 2007, 23:50
- Auto: 1,6 16v (BG) LPG
dzis 2 razy na spocie sie ustawilem z cifem 1.5 105km na hamowni
na 17 walcach dostalem od niego gdzies o 3 dlugosci
dzis na 14 salowkach honda o jedno auto do przodu , ale musiala sie honda napocić bo 1 i 2 dla mazdy na 3 mi honda pojechala ale i tak jestem mega zadowolony z mazdy bo 88km daja rade .Nie oszukujmy sie ale moja wkladka papiercrossa daje raczej malutko poza troche innym dzwiekiem
na 17 walcach dostalem od niego gdzies o 3 dlugosci
dzis na 14 salowkach honda o jedno auto do przodu , ale musiala sie honda napocić bo 1 i 2 dla mazdy na 3 mi honda pojechala ale i tak jestem mega zadowolony z mazdy bo 88km daja rade .Nie oszukujmy sie ale moja wkladka papiercrossa daje raczej malutko poza troche innym dzwiekiem
-
Pyton162
tym barziej ze honda wg katalogu wazy 935 z kierowca niech bedzie 1 tona a mazda 1150kg plus ja i grat to bedzie 1250kg wiec wniosek jest jeden hondy nie jada
a borys hamownia bedzie chyba w listopadzie i filmik tez nagram jakis w tyg
a borys hamownia bedzie chyba w listopadzie i filmik tez nagram jakis w tyg
-
Pyton162
no to zrobilem druta w mazdzie , mianowicie do ori puszki wpakowałem stożek a do puszki doprowadziłem powietrze z pod osłony silnika tam mam wyciętą taka malą dziurke . Jeżdżę juz tak troche i dziwiek jest miodzio a i jakos tak lepiej jedzie 
-
Pyton162
Uwielbiam wypolerowane pokrywy cylindrów
- Od: 13 sie 2010, 20:33
madzia dzis przeszla przegląd techniczny po 2 latach u mnie jak narazie z czesci eksploatacyjnych wymianiane byly hamulce i plyny ustrojowe . Zawieszenie mimo gleby i 17 z profilem 35 jak narazie daje rady po polskich drogach
Jest pare nowych frutow do montazu po zimie jak dolot, owiweki na szyby przod m tyl oraz inne malowanie alusow , a i madzie stuknęło 200tys na liczniku
Jest pare nowych frutow do montazu po zimie jak dolot, owiweki na szyby przod m tyl oraz inne malowanie alusow , a i madzie stuknęło 200tys na liczniku
-
Pyton162
ladna
kurcze coraz bardziej mnie przekonuje ta wersja do siebie i chyba zaczne powazniej myslec o zmianie na cos takiego 
jak widze zadnych problemow z awaryjnoscia nie masz:D
jak ceny podstawowych czesci typu tarcze,klocki,rozrzad z wymiana jesli juz robiles??;] (mozesz na pv je wrzucic zeby nie zasmiecac tutaj)

jak widze zadnych problemow z awaryjnoscia nie masz:D
jak ceny podstawowych czesci typu tarcze,klocki,rozrzad z wymiana jesli juz robiles??;] (mozesz na pv je wrzucic zeby nie zasmiecac tutaj)
- Od: 24 lip 2007, 23:50
- Auto: 1,6 16v (BG) LPG
narazie na szczescie z awarii to pekl mi pasek klinowy, nowy z wymiana 50zl
tarcze mam nacinane speedmaxa i klocki ferodo w 300zl sie zmiescilem
reszta kosztów to wymiana oleju co 7tys km , benzyna , filtry i srodki kosmetyczne do czyszczenia
najechane 201tys oby tak dalej , choc powoli mysle nad czyms innym tylko nie mam zupelnie pojecia co to mialo by byc z moich typow to :
mazda protege 2.0
bmw e36 kombi 2.8
audi a4 1.8
mitusbishi galant ten z fajna mordą
mazde 626 ge 2.5 v6
i jeszcze cos na 4x4
subaru legacy
honda crv
suzuki vitara 2.0 v6
jeep cheroke 4.0
jak widac jest dosc spory rozrzut w tych autach ale narazie niech bejtotka sie dobrze spisuje
A to rude na zdjęciach to tez moje
tarcze mam nacinane speedmaxa i klocki ferodo w 300zl sie zmiescilem
reszta kosztów to wymiana oleju co 7tys km , benzyna , filtry i srodki kosmetyczne do czyszczenia
najechane 201tys oby tak dalej , choc powoli mysle nad czyms innym tylko nie mam zupelnie pojecia co to mialo by byc z moich typow to :
mazda protege 2.0
bmw e36 kombi 2.8
audi a4 1.8
mitusbishi galant ten z fajna mordą
mazde 626 ge 2.5 v6
i jeszcze cos na 4x4
subaru legacy
honda crv
suzuki vitara 2.0 v6
jeep cheroke 4.0
jak widac jest dosc spory rozrzut w tych autach ale narazie niech bejtotka sie dobrze spisuje
A to rude na zdjęciach to tez moje
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):A to rude na zdjęciach to tez moje
Bestia
A mazdeczka bardzo ładnie utrzymana

Taki czyścioch w środku zimy pewnie się troszkę wyróżnia, wśród innych nieczystych aut