Mazda MX3 EC K8 1993r. USA Mocne Car Audio
Odcina napisał(a):Może nie chce powiedzieć żeby nie było takiej drugiej mazdy w takim samym kolorze
nie mam poprostu tego kodu
powiedzieli że jak będe potrzebował to dorobią
a co mi zależy czy będzie taki sam kolor jak mieszkamy w znacznej odległości od siebie i mazdy raczej na drodze się nie spotkają
A czemu sprzedajesz ?
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Mx 3 ? A jaki silnik?;>
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
To gdzie nowy temat ?;D
Tak jak napisałem 2500 nie ma z czego spuszczać
Co jest nie tak wszystko działa tylko chłodnica gdzieś czasami zdarza się jej cieknąć nie wiem co jej odbija że raz cieknie raz nie jak ktoś zainteresowany to najlepiej PW 

Nie trąb po..bie bo jadę na glebie :D
- Od: 28 sty 2013, 17:27
- Auto: Mazda Mx3 1.8 v6 24v K8 USA
Witam wszystkich żeby nie było że temat umarł wręcz przeciwnie mazda ma się całkiem dobrze sporo rzeczy zrobione w ostatnim czasie dzisiaj mazda dostała mały prezent tylko muszę sobie to w wolnej chwili wymontować głowice są od KLZE a reszta to nie wiem przepustnica KL47... Się rozbierze to się wszystko okaże 
- Od: 28 sty 2013, 17:27
- Auto: Mazda Mx3 1.8 v6 24v K8 USA
MIllenia
głowice KLZE, ale wałki i tloki KLa, przepustnica też
Jakby to czymś wystroił to powinno być ciut lepiej niż zwykła klka, dzięki większym kanałom powietrza w głowicy
fajny zakup.
-
artysta-kombinator
- Od: 18 paź 2013, 19:38
- Auto: Jest:
Mazda RX-8 231HP
Było:Mazda MX-3 "Precidia" KL V6
Mazda MX-5 NB
Tłoki i walki to ciężki temat, sam się naszukalemi u nas i za granicą nie jest łatwo. Będziesz robił remont czy wrzucasz odrazu pod maskę?
Heble z tejmilleni są fajne to dwutloczkow zaciski
Heble z tejmilleni są fajne to dwutloczkow zaciski