seba323f napisał(a):Palkerson hehe może kiedyś będzie gleba usmiech narazie jest bardzo ladnie.
jest ładnie
www.mazdaspeed.pl
seba323f napisał(a):Palkerson hehe może kiedyś będzie gleba usmiech narazie jest bardzo ladnie.
Moc Poranka napisał(a):seba323f mam pytanka czy klocek na tyle bierze Ci wąskim paskiem
Moc Poranka napisał(a):Ale unikaj dziurek bo komdomki cieniutkie
Palkerson napisał(a):jeszcze tylko gleba
Palkerson napisał(a):ale po co ma się ograniczac język takie fele zobowiązują język
Palkerson napisał(a):jest ładnie usmiech bo masz 40 profil usmiech
Jakseba323f napisał(a):Tak... Będzie to poprawiane niebawem przy wymianie klocków i tarcz hamulcowych...
Lukano napisał(a):Palkerson napisał:
ale po co ma się ograniczac język takie fele zobowiązują język
Po to się ograniczać, żeby nie śmigać co tydzień do dentysty z powodu wypadających plomb w zębach język
Niektóre samochody muszą jeździć, a nie tylko służyć jako lans fura oczko Palkerson Ty to maniak jesteś,nie do wszystkich samochodów pasuje super niska zawiecha język
Palkerson napisał(a):ja bym chętnie u siebie jeszcze gumy usztywniające załozyl jak by takie robili do niskich sprężyn...
Palkerson napisał(a):ja u dentysty od dawna nie byłem
Lukano napisał(a):Palkerson napisał:
ja bym chętnie u siebie jeszcze gumy usztywniające załozyl jak by takie robili do niskich sprężyn...
heheheh Ty nie wciśniesz pytajnik Nie mów język Bo Ty maniak jesteś język
Palkerson napisał:
ja u dentysty od dawna nie byłem
aaaa i dlatego bo jeszcze plomb a zębach nie masz język
Lukano napisał(a):Teraz jest pięknie, gleba jak już to u mnie coś by pomogła, GT już ma wystarczająco niska zawiechę.
Bezl gleby moim zdaniem wygląda [tiiit].
Lukano napisał(a):Niektóre samochody muszą jeździć, a nie tylko służyć jako lans fura
piwo napisał(a):ak sie jezdzi na 205x40x17 ?
Lukano napisał(a):Bo tak jest fabrycznie przewidziane. Będziesz zmieniał klocki i tarcze na inne?? Jakie?? Może i ja zmienięPatrząc na fotki masz tak samo jak ja czyli normalnie, z tyłu sa po prostu dużo mniejsze klocki, bo i siła hamowania potrzebna o wiele mniejsza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość