Mazda MX3 EC K8 1993r. USA Mocne Car Audio
Więc tak opony kupione felgi założone ale niestety nie ma kolorowo :/ Powiem krótko pojechałem po opony kawałek drogi i okazało się że opony owszem bieżnik mają ok lecz były popękane miejscami no cóż kupiłem dużo taniej z tego powodu
Druga sprawa felgi jak pojechałem oglądać to od oka wydały się proste a co do czego ja przyszło do wywarzania to nie było wesoło krzywizna jakoś tam się dało radę temat opanować w miarę po sezonie pójdą do prostowania dobrze że poszły za dobrą kasę więc żadna strata
Co do jazdy jest tak sobie czasami czuć delikatne bicie zależy od prędkości ale ogólnie myślałem że będzie gorzej ale nie ma tragedii
Co do osiągów nie ma totalnie wielkiej różnicy jest
Oto foty mazdy na felach i bieżnik opon 

Ostatnio edytowano 25 kwi 2014, 00:44 przez Odcina, łącznie edytowano 1 raz
Nie trąb po..bie bo jadę na glebie :D
- Od: 28 sty 2013, 17:27
- Auto: Mazda Mx3 1.8 v6 24v K8 USA
Jest dobrze

"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"

"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93
honda2911 napisał(a):nawet nawet na tych felgach tylko teraz wieksza gleba by się zdała
a gdzie on tam glebę wsadzi? Chyba jak zawieszenie zaspawa. Serio to wszystko ładnie wygląda ale "jak jeździć" xD
By L9.
No z przodu to wesoło nie jest na większych dołach przy większej prędkości to potrafi delikatnie ocierać ale nie ma tragedii tył jest ok muszę zagiąć ranty w błotnikach z przodu to powinno się wszystko unormować
A opona od amortyzatora to jest na styk tylko kartkę papieru można wsadzić zapałka już nie wejdzie 
Nie trąb po..bie bo jadę na glebie :D
- Od: 28 sty 2013, 17:27
- Auto: Mazda Mx3 1.8 v6 24v K8 USA
adis555 napisał(a):honda2911 napisał(a):nawet nawet na tych felgach tylko teraz wieksza gleba by się zdała
a gdzie on tam glebę wsadzi? Chyba jak zawieszenie zaspawa. Serio to wszystko ładnie wygląda ale "jak jeździć" xD
By L9.
zrobi negatyw i będzie gleba