Mazda 323f BA Z5 '95 – "efka" by pawcio1017
Nie to że krytykuje czy hejtuje ale
1.Podłoga pospawana raczej posmarkane niż pospawane-Czym spawałeś?
2.Zabezpieczenie też tragicznie zrobione aby było powinines zdjąć wydech bak itp
3.Jak już pryskałeś zawieszenie to było je całe wymontować godzina więcej roboty a dużo dużo lepszy efekt.
2.Zabezpieczenie też tragicznie zrobione aby było powinines zdjąć wydech bak itp
3.Jak już pryskałeś zawieszenie to było je całe wymontować godzina więcej roboty a dużo dużo lepszy efekt.
Sprzedam nowe sprzęgła EXEDY do KL 2,5 w cenie 450zł
Oraz inne częsci mechaniczne blacharskie itp w bardzo atrakcyjnych cenach więcej szczegółów na priv.
Oraz inne częsci mechaniczne blacharskie itp w bardzo atrakcyjnych cenach więcej szczegółów na priv.
Ładne autko. Widac ze dbasz o nia. Powodzenia w modyfikacjach. Ob tak dalej
X E D O S 6
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
- Od: 19 maja 2012, 07:54
- Auto: viewtopic.php?f=314&t=156205
sony551 napisał(a):1.Podłoga pospawana raczej posmarkane niż pospawane-Czym spawałeś?
Spawane migomatem przez kolege. Ja sie na tym nie znam, ale jak na spawanie z kanału to myśle że i tak to jest pro robota. To nie ma wyglądać tylko trzymać, a zarwać się na pewno nie zarwie.
sony551 napisał(a):2.Zabezpieczenie też tragicznie zrobione aby było powinines zdjąć wydech bak itp
Zabezpieczenie fabryczne nad bakiem, tłumikiem i osłonami wydechu było nie tknięte więc nie było sensu go ruszac.
sony551 napisał(a):3.Jak już pryskałeś zawieszenie to było je całe wymontować godzina więcej roboty a dużo dużo lepszy efekt.
Godzina?

Z dalszych przygotowan do zimy – dziś Madzia odwiedziłą myjnie a nastepnie został nałożony ręcznie twardy wosk (włącznie z progami i wnękami drzwi). Ponadto zacząłem wreszcie modzić dolot powietrza ze zderzaka

Ja uwazam, że jak na domowe warunki oraz biorac pod uwage fakt leciwego auta, zrobione jest calkiem solidnie, zeby wszystkie mazdy tak wyglądały jak ta, byłoby pięknie. Wychodze z zalozenia pod spodem nie musi wyglądać – ma być wszystko w dobrym stanie.
- Od: 24 lip 2010, 13:00
- Auto: Była323 BG 1.7 D 1990r.
Jest Volvo V40 1.9 TD
sony551 napisał(a):Nie to że krytykuje czy hejtuje ale
Oho też się znalazł znawca, blacharz/lakiernik/mechanik – wszystko w jednym. Czasem brak mi słów na takich znawców. Może jeszcze powinien wymontować wszystko i dać cąłą budę do piaskowania? Bez przesady, nie dajmy się zwariować, zrobił jak umiał najlepiej, najbliższe miesiące zweryfikują jego prace, która na mój gust wykonana w miare poprawnie na warunki w których to robił.
Pawciu, fajna efka, widać, że masz serce do tego auta, często tu zaglądam i same zmiany na plus zawsze, także tak trzymać
- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
No i to się nazywa robota, jak na warunki garażowe to i tak wielki+, ważne że wyciąłeś i zdrowe wstawiłeś 
[url])Perła export w butelce
[/url] I już cię lubię
Chociaż osobiście wolę chmielową.
A tak wracając do belki ja stawiam drugą kratę jak mi ją wyjmie w godzinę
moją cały dzień demontowałem 
[url])Perła export w butelce
Chociaż osobiście wolę chmielową.
A tak wracając do belki ja stawiam drugą kratę jak mi ją wyjmie w godzinę

-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Powiedziałem godzina w przenośni
Bo wiem że jest więcej roboty ale bez przesady 
Sprzedam nowe sprzęgła EXEDY do KL 2,5 w cenie 450zł
Małe uaktualnienie pierwszego posta. Z ciekawostek jakiś czas temu dołożyłem podświetlenie LED nóg. W ostatni weekend zawitał setup "witaj zimo" czyli koła w stali 
Na deser pare fotek z ostatniego, wrześniowego spotkania W-M:

Na deser pare fotek z ostatniego, wrześniowego spotkania W-M:

Ostatnio edytowano 9 paź 2013, 18:32 przez pawcio1017, łącznie edytowano 1 raz

juz zimówki tak wczesnie? 
- Od: 23 lip 2013, 18:22
- Auto: Mazda 323f
1997r.
1.5 16V
ja jeszcze wstrzymuję się na jakieś tam temperatury bliżej zera
A fotki ze spotu Nice
nawet mój rekin się załapał 
A fotki ze spotu Nice

wilusjdm napisał(a):Rekin z glebą by pozamiatałcelujesz wgl. w glebe ?
Może po zimie
Sorry Pawcio za małe OT

wilusjdm napisał(a):pawcio1017 napisał(a):"witaj zimo"
A co już w NOS śnieg leży ?
Toć ja w Bydgoszczy teraz

cichy_86 napisał(a):Sorry Pawcio za małe OT
Spoko, coś sie dzieje w temacie przynajmniej

Jak się okazuje do wymiany osłona lewego przegubu a może i nawet już cały przegub. Ponadto pewnie za jednym zamachem oliwa nowa wleci bo już powoli pora... Tylko kiedy znajde czas i miejsce
P.S – w końcu ogarnięty pierwszy post. Teraz można startować w kolejnym konkursie Moja Mazda
P.S – w końcu ogarnięty pierwszy post. Teraz można startować w kolejnym konkursie Moja Mazda

jakiś mój przegub leży (przynajmniej leżał do wczoraj) u Nynucha. NKN z przebiegiem 15-20k km razem z półosią i osłonami. nikt tego nie chciał xD po za tym leży jeszcze parę rzeczy, więc jak chcesz atakuj do Nynucha i zabieraj 
pawcio1017 napisał(a):P.S – w końcu ogarnięty pierwszy post. Teraz można startować w kolejnym konkursie Moja Mazda
Dobra robota
trzydziech napisał(a):jakiś mój przegub leży (przynajmniej leżał do wczoraj) u Nynucha. NKN z przebiegiem 15-20k km razem z półosią i osłonami. nikt tego nie chciał xD po za tym leży jeszcze parę rzeczy, więc jak chcesz atakuj do Nynucha i zabieraj
Dzieki, zagadam z nim w piątek na spocie

Celem aktualizacji – jedno z ostatnich spotowych