tylko ciekaw jestem czy spasuje
A czemu by miało nie pasować?
www.mazdaspeed.pl
tylko ciekaw jestem czy spasuje
damian napisał(a):Na moje oko jest to lampa od innego auta, tylko sprzedający dokładnie nie wiedział od czego to i pomyślał, że jak otwierana to pewnie od mazdy 323, wisiały na allegro jakieś pół roku. Widać, że dekielek jest inny, myślę że to lampa z eclipse.
damian napisał(a):myślę że to lampa z eclipse.
folley napisał(a):To faktycznie lampa z eclipse. Lampa tak się składa jak jest zamknięta.
Przyszła paczka?
seba323f napisał(a):Wrzucaj panie te fotorelacje. Co tam się działo ostatnimi czasy ?
djakob napisał(a):Tysiące złotych leci w efkę miesięcznie a wygląda jak stary szrot i nic po niej nie widać
wilusjdm napisał(a):Widocznie słabo się staraszZamiast ładować $$ w optykę jaką już zrobiłeś, trza było ładować w rudą a dokładniej w jej kasacje itp. a teraz płacz
wilusjdm napisał(a):djakob napisał(a):Tysiące złotych leci w efkę miesięcznie a wygląda jak stary szrot i nic po niej nie widać
Widocznie słabo się staraszZamiast ładować $$ w optykę jaką już zrobiłeś, trza było ładować w rudą a dokładniej w jej kasacje itp. a teraz płacz
tekkenfan napisał(a):o kurczaki, jakbym już coś takiego u Ciebie w temacie widział![]()
Oby było co łatać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości