Mazda 323F BA KF 1997 SPRZEDAM!
ładnie ładnie 

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
luki_92_92 napisał(a):Lustra w domu nie masz że to auto tak wywoskowałeś?
od jakiegoś czasu jest mi nie potrzebne, bo dłużej spędzam przy tym lakierze aby efekt był coraz fajniejszy niż przy normalnym lustrze
luki_92_92 napisał(a):Ile taka pasta/wosk kosztuje?
100ml Zymöl HD-Cleanse i wosk japon coś ok chyba 70g 180zł bodajże zapłaciłem, no ale wosk to wisienka na torcie najważniejsze jest przygotowanie powierzchni czyli polerka
@tomek@ napisał(a):jest przygotowanie powierzchni czyli polerka
Ile takich polerek (+/–) mogę zrobić na fabrycznym lakierze zanim ujrzę podkład?
Ogólnie to chciałem Ci publicznie podziękować za cenne rady. Zaczynam pomału łapać co z czym mieszać by przyniosło to jakiś efekt. Póki mam stare auto mogę się uczyć. Przy lepszym aucie pomyślę o lepszym sprzęcie polerskim. Póki co dziękuje. Udało się zniwelować efekt hologramu
loockas napisał(a):@tomek@ napisał(a):jest przygotowanie powierzchni czyli polerka
Ile takich polerek (+/–) mogę zrobić na fabrycznym lakierze zanim ujrzę podkład?![]()
Ogólnie to chciałem Ci publicznie podziękować za cenne rady. Zaczynam pomału łapać co z czym mieszać by przyniosło to jakiś efekt. Póki mam stare auto mogę się uczyć. Przy lepszym aucie pomyślę o lepszym sprzęcie polerskim. Póki co dziękuje. Udało się zniwelować efekt hologramu
ja zrobiłem jedną reczną na ultimated campued czy jakoś tak sorrry ale jesten [tiiit]
a co do hologramu to pamiętaj jak pasta mocno ścierna i krążek twardy to zawsze zostanie hologram trzeba to stopniowo niwelować
Bodajże był zamawiany w USA,ale było nas trzech także koszty były podzielone bo sam bym tego raczej nie kupił 
@tomek@ napisał(a):Bodajże był zamawiany w USA,ale było nas trzech także koszty były podzielone bo sam bym tego raczej nie kupił
kupiony był w polsce http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/ ... -wosk.html
i do tego cleaner.
co do uc od megsa, jest to najmocniejsza pasta tej firmy z linii hobbystycznej,
No no niezła furka, ale nie zazdroszcze jazdy po dziurach i nierownej nawierzchni
Do tego BA ma tendencje do skrzypienia i piszczenia wewnatrz co takie felgi mys tylko uwydatniły
Tak tak wiem zazdrosny jestem
A tak serio to tylko pozazdroscic samozaparcia, mam ojca lakiernika i nie chce mi sie takich cudow odwalać ;] Teraz do Rzeszowa sie przenosze z dziewczyną to może na żywo zobacze to Twoje cudo
Tak tak wiem zazdrosny jestem
A tak serio to tylko pozazdroscic samozaparcia, mam ojca lakiernika i nie chce mi sie takich cudow odwalać ;] Teraz do Rzeszowa sie przenosze z dziewczyną to może na żywo zobacze to Twoje cudo
hehe dzięki wielkie, a co do dziur i nie równości to staram się jeździć takimi drogami co ich tam nie ma
a tak na poważnie to wygląd wszystko wynagradza i idzie się jakoś przyzwyczaić 
O to fajnie jak coś to wpadaj na spoty najbliższy 12.12.2010
tylko tyle że ja sobie powiedziałem że w zimie nie myję samochodu bo nie chcę lakieru porysować
także lusterka już niema 
Ale na wiosnę będą pewne zmiany będzie prawdopodobnie inna fela
żebym miał co na weekendach do czyszczenia 

O to fajnie jak coś to wpadaj na spoty najbliższy 12.12.2010
Ale na wiosnę będą pewne zmiany będzie prawdopodobnie inna fela

Ok ok na pewno sie na jakims spocie pojawie ale niestety nie teraz bo jestem poza granicami kraju :/ tak na stale to bede dopiero gdzies w marcu, ale to chyba lepiej bo to juz nie zima a więc auto myć juz bedziesz mogł
Pozdrawiam