Gratki SWAP'a i całokształtu. Co do klimy to kiedyś ostro drążyłem temat. Łatwo nie będzie zdobyć wszystkie części do BP, ale życzę powodzenia.
Wpadnij kiedyś na spot. Dawno Cię nie widziałem
www.mazdaspeed.pl
tekkenfan napisał(a):Świetnie się prezentuje w czerni no i widok pod maską też niczego sobie![]()
Te przewody WN to są NGK? Skąd je wytrzasnąłeś ?
michaelB napisał(a):Bardzo fajne masz Mx'y, super się prezentują. Musimy kiedyś sprawdzić nasze BP
loockas napisał(a):Ooo Paco żyje
Gratki SWAP'a i całokształtu. Co do klimy to kiedyś ostro drążyłem temat. Łatwo nie będzie zdobyć wszystkie części do BP, ale życzę powodzenia.
Wpadnij kiedyś na spot. Dawno Cię nie widziałem
Paco napisał(a):Tłumik końcowy przelotowy 2" RM Motors Twin Loop
mlody1921 napisał(a):Fajne kolekcjie MX-3![]()
mlody1921 napisał(a):BP to fajny silnik po co zmieniać na v6do bp wiecej gratów, można uturbić, kucizna dostępna, rozwojowa motorownia, można też zrobić swapa na 1,6T albo 1,8T
djakob napisał(a): Paco napisał(a):Tłumik końcowy przelotowy 2" RM Motors Twin Loop
ciekawy tłumik końcowy
djakob napisał(a):PS. Fotel pasażera mogłeś odkurzyć
k1bic93 napisał(a):ile dałeś za ten kolektor??
Egoist napisał(a):Bardzo fajnie wyszło Ci oklejanie wnętrza foliąJak wyżej fajny silniczek no i ogół robi wrażenie
Paco napisał(a):długo oczekiwany kolektor wydechowy z USA 2,25" 4-1 Pacesetter
Egoist napisał(a):Może kiedyś będzie dane nam się spróbować , bo też jestem ciekaw
tekkenfan napisał(a): Paco napisał(a):długo oczekiwany kolektor wydechowy z USA 2,25" 4-1 Pacesetter
będzie Pan zadowolony
Ciekawe jak mocno będzie drzeć japę na tym wydechu, no i jakie przyjdą z tego zysku.
Oprócz wydechu coś jeszcze planujesz?
Paco napisał(a):Grubo zastanawiam się nad sportowym katalizatorem 100cpsi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości