Jeśli F BA to tylko V6 i do tego na takich felgach, które mogą być nawet mniejsze.
.
Ładna Mazda, nawet bardzo.
Jeśli F BA to tylko V6 i do tego na takich felgach, które mogą być nawet mniejsze.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
z Ciebie mięczak
Na takich felgach mógłbym jeździć w czasie wolnym, ale nie na co dzień do pracy jak jeżdżę Pandą której nie jest szkoda i nie muszę uważać na dziury.
Na takich felgach mógłbym jeździć w czasie wolnym, ale nie na co dzień do pracy jak jeżdżę Pandą której nie jest szkoda i nie muszę uważać na dziury.
www.gtrproject.pl
Cukierek napisał(a):Na takich felgach mógłbym jeździć w czasie wolnym, ale nie na co dzień do pracy jak jeżdżę Pandą której nie jest szkoda i nie muszę uważać na dziury.
ja mógłbym jeździć do pracy, mam teraz założone seryjną fele z seryjnym wymiarem opony 205/50/16 na tym dopiero się strasznie jeździ

żeby nie było OT
Extra auto
GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
ale tu dawno nie bylem
No LPG musi byc,do tego cos tam jeszcze doszło.Dla wtajemniczonych mam KF-ZEX a dla innych bedzie filmik jak sprzeglo zrobie.Dojdzie tez hybrydowa skrzynia biegow i lekkie koło zamachowe.Ale to za jakis tydzien dopiero,nie wytrzymam 

-
waldii
hmmm nie mam czasu strzelac fotek
Auto wyglada jak na ostatnich fotkach czyli fele 18tki oczywiscie przytulilem do siebie
Bardziej sie pod maska zmienilo i w bagazniku 

-
waldii
łojojo fotek nie mam,bo w sezonie sie kata a nie pstryka
Fele bez dystansow ale nie pamietam jakie ET maja.Ogolnie przod idealnie a z tylu ranty odginane po dżapońsku 
-
waldii