![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mazda 323F BG BP GT 1990
no i to jest prawdziwy maździarz
dlatego ja swojej nie sprzedam, bo wiem, że bym zaraz zatęsknił i musiał bym kupić drugą i znów robić wszystko od początku... powodzenia w doprowadzaniu jej do ideału ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
Jezdze druga juz BGietka w mojej przygodzie sasmochodowej, nie mialem jeszcze okazji "polatac" wersja GT
obie moje mialy 1,6 16V – fajne osiagi i spalanie do przyjecia, ale za jakis czas poszukam takiej.....gratuluje "PRZYPADKOWEGO ZAKUPU"
- Od: 31 paź 2008, 23:24
- Auto: NAJLEPSZE NA ŚWIECIE – służbowe ...
Kissu napisał(a):sporo roboty cię czeka
Silnik, zawieszenie itp to prawie nic. Blacha jest trochę. Ale na razie nic nie będę robił, raczej w przyszłym roku, raz a całość
Kissu napisał(a):zmien felgi najlepiej na jakieś białe
heheh felgi na końcu, ale na bank na czarne
TomK napisał(a):Masz ją w Lublinie czy Radomiu?? zebyD
Od dzisiaj już w Lublinie.
radekkm napisał(a):nie bedzie nowego programu do saaba smutny
Niestety zgadłeś
Cukierek napisał(a):Mam nadzieję że doprowadzisz ją do stanu który wiele osób zaskoczy! zeby
W tym roku już nie dam rady, ale w przyszłym
Palkerson co Ty mnie tak zaskakujesz z tym aparatem
seba323f napisał(a):czarne felgi będą się świetnie komponować z resztą czerni,
heheh Grzesiek nie pamiętasz, że ja lubię kontrast
Ciemne auto, srebrne felgi, białe auto ciemne felgi.
najbardziej pasowały by mi takie jak miałem w starej GT. Duży czarny mat i srebrny środek. Tylko gdzie takie znaleźć. Poprzednie ukradli.
Picolinek napisał(a):ajne osiagi i spalanie do przyjecia, ale za jakis czas poszukam takiej.....gratuluje
Dzięki
Lukano gratuluje zakupu... ale jak teraz wpadniesz na pomysl zeby ja sprzedac to pomysl dwa razy
ale jak juz zechcesz to ja biore silnik
pzdr i powodzenia w modach
a i zapomnialem dodac ze to najladniejszy kolor

pzdr i powodzenia w modach
a i zapomnialem dodac ze to najladniejszy kolor
bikus napisał(a):ale jak teraz wpadniesz na pomysl zeby ja sprzedac
to zadzown do mnie....CALL ON ME...
bikus napisał(a):ale jak juz zechcesz to ja biore silnik
takiej Madzi nie rozbijać na części....

Lukano napisał(a):A spalanie w tej GT mnie strasznie zaskoczyło. poprzednia nigdy mi nie zeszła poniżej 10
ja przy pierwszej MADZI 1,6 16V nie mierzylem spalania, w drugiej <zrobilem poki co ok 400km> tez nie licze, ale trasa przy "dobrej" jeżdzie do 8, miasto 9+.....
takze GT na trasie wyszla pieknie

- Od: 31 paź 2008, 23:24
- Auto: NAJLEPSZE NA ŚWIECIE – służbowe ...
Dzięki wszystkim za miłe słowa
Z każdym kilometrem przekonuję się, że warto było przeznaczyć kaskę na GT niż na szybkie 9-5
250 koników w 9-5 tylko odkładam w czasie jak by się ktoś pytał
Ale to tajemnica
Głównie tak
Na co dzień jest za twarda na mój chory kręgosłup
bikus ty byłeś ostatnio na zlocie JCF? Tam mi się spodobała biała BG.
Jak sprzedam, to tylko komuś kto obieca, że nie pójdzie na żyletki
A ze spalanie zapomniałem dodać: równa trasa do 110, przejazd przez Warszawę, jak to nowym nie znanym samochodem.
250 koników w 9-5 tylko odkładam w czasie jak by się ktoś pytał
Borys napisał(a):zabaweczka na weekendy... zeby
Głównie tak
bikus ty byłeś ostatnio na zlocie JCF? Tam mi się spodobała biała BG.
Jak sprzedam, to tylko komuś kto obieca, że nie pójdzie na żyletki
A ze spalanie zapomniałem dodać: równa trasa do 110, przejazd przez Warszawę, jak to nowym nie znanym samochodem.
Lukano, ładny wóz. 140 koni.. nieźle sobie musi radzić
Ile to ma masy własnej i ile s. do 100/h?
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Lukano napisał(a):bikus ty byłeś ostatnio na zlocie JCF?
tak ta biala to moja
widze ze ostatnio dla kilku osob spodobał sie bialy kolor na BeGietce
a co jest innego w tym silniku niz w tym co miales ze 12 HP roznicy? qrcze chcialbym zobaczyc jak to jedzie
Picolinek napisał(a):bikus napisał:
takiej Madzi nie rozbijać na części....! język
ale ja bym ja w calosci wzial
qlesh dzieki
Ale jak sobie radzi to jeszcze do konca nie wiem. Traktuje ją bardzo delikatnie dopóki nie zrobię rozrządu, płynów itp, itd.
Masa w dowodzie 1050 kilo, do setki chyba 8,2. Zaraz sprawdzę na stronie klubowej.
Ale raczej i tak to będzie samochód nie do katowania.
Pany a jak przetłumaczyć z rosyjskiego?? Uczyłem siego 6 lat, ale wiele nie czaję
http://www.mazda-fun.net.ru/vin/
VIN JMZBG14G200166120
Będzie ktoś tak miły i przełoży na ludzki, czyli angielski
Ale jak sobie radzi to jeszcze do konca nie wiem. Traktuje ją bardzo delikatnie dopóki nie zrobię rozrządu, płynów itp, itd.
Masa w dowodzie 1050 kilo, do setki chyba 8,2. Zaraz sprawdzę na stronie klubowej.
Ale raczej i tak to będzie samochód nie do katowania.
Pany a jak przetłumaczyć z rosyjskiego?? Uczyłem siego 6 lat, ale wiele nie czaję
http://www.mazda-fun.net.ru/vin/
VIN JMZBG14G200166120
Będzie ktoś tak miły i przełoży na ludzki, czyli angielski
Lukano
cos mi nie chce wyswietlic informacji, ale jak Ci wyswietla to daj mi na PW albo wpisz w google tlumacz rosyjsko polski i wklej to tam
ja tak robilem u siebie choc tez 9 lat sie uczylem rosyjskiego
a Ty byles na zlocie w BP?
cos mi nie chce wyswietlic informacji, ale jak Ci wyswietla to daj mi na PW albo wpisz w google tlumacz rosyjsko polski i wklej to tam
ja tak robilem u siebie choc tez 9 lat sie uczylem rosyjskiego
a Ty byles na zlocie w BP?
Information:
Model: 323 1989-
Type KPP: MT
Basic information: VIN: JMZBG14G2-00166120
Model: 323
Release date: 21.11.1989
MSC: BS63SCC
External color: UF Internal color: BF6
Type of the upholstering of the seats: STR
Type of finishing the doors: TDF Grade/Limited Of version: Model year: 1989
The detailed information: 323F HB 5DR W/O SUN-RF GASOLINE 1800 W/EGI UNLEADED FUEL DOHC 16-VALVE W/O TURBO MT 5-SP 4-DISC NORMAL DIFF W/O A. LOCK BRAKE HARD SUSP 2WD SWITZ.
wg. http://www.japancars.ru/cat/mazda/index.php
ale chyba to info niewiele daje
p.s. ładny białas
Model: 323 1989-
Type KPP: MT
Basic information: VIN: JMZBG14G2-00166120
Model: 323
Release date: 21.11.1989
MSC: BS63SCC
External color: UF Internal color: BF6
Type of the upholstering of the seats: STR
Type of finishing the doors: TDF Grade/Limited Of version: Model year: 1989
The detailed information: 323F HB 5DR W/O SUN-RF GASOLINE 1800 W/EGI UNLEADED FUEL DOHC 16-VALVE W/O TURBO MT 5-SP 4-DISC NORMAL DIFF W/O A. LOCK BRAKE HARD SUSP 2WD SWITZ.
wg. http://www.japancars.ru/cat/mazda/index.php
ale chyba to info niewiele daje
p.s. ładny białas
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Lukano napisał(a):ktoś chyba z rocznikiem zakombinował. Bo w dowodzie mam 1990.
No tak
Ale datę produkcji masz końcówkę listopada, a pierwsze rejestracja była już na pewno w 1990, i może z tego powodu masz wpisany rok 1990
f*ck
tak jak u mnie produkcja 18.11.1990 a pierwsza rejestracja 3.04.1991r.
Lukano napisał(a):ktoś chyba z rocznikiem zakombinował. Bo w dowodzie mam 1990.
toz to starsze niz wegiel

Lukano a jednak F-ka hehe cieszę się że wróciłeś do nas
co do tłumaczenia tej stronki którą podałeś, to z grubsza pomijając co niektóre oczywiste rzeczy (a niektórych nie pomijając
):
data produkcji 21.11.1989
przeznaczona na rynek niemiecki
zderzaki w kolorze nadwozia, brak spoilera, barwione na niebiesko szyby, lusterka elektryczne w kolorze nadwozia
hamulce tarczowe, rozmiar kół 5.5JJX14 195/60R14 Bridgestone
pełnowymiarowe koło zapasowe
wspomaganie układu kierowniczego, regulacja wysokości kolumny kierowniczej, brak podgrzewania foteli, brak ABS.
seryjne zawieszenie – twarde.
aha silnik 1.8 DOHC EGI skrzynia manual 5spd
ps. co do rocznika to wcale nie znaczy że jest kombinowane z dokumentami ja też według tej bazy mam rocznik '91 listopad ale pierwsza rejestracja jest '92 i tak figuruje w dokumentach wszystkich.
ps2. to teraz cierpliwie czekam na doprowadzanie do opowiedniego stanu i Twoją relację z całego procesu
powodzenia!
co do tłumaczenia tej stronki którą podałeś, to z grubsza pomijając co niektóre oczywiste rzeczy (a niektórych nie pomijając
data produkcji 21.11.1989
przeznaczona na rynek niemiecki
zderzaki w kolorze nadwozia, brak spoilera, barwione na niebiesko szyby, lusterka elektryczne w kolorze nadwozia
hamulce tarczowe, rozmiar kół 5.5JJX14 195/60R14 Bridgestone
pełnowymiarowe koło zapasowe
wspomaganie układu kierowniczego, regulacja wysokości kolumny kierowniczej, brak podgrzewania foteli, brak ABS.
seryjne zawieszenie – twarde.
aha silnik 1.8 DOHC EGI skrzynia manual 5spd
ps. co do rocznika to wcale nie znaczy że jest kombinowane z dokumentami ja też według tej bazy mam rocznik '91 listopad ale pierwsza rejestracja jest '92 i tak figuruje w dokumentach wszystkich.
ps2. to teraz cierpliwie czekam na doprowadzanie do opowiedniego stanu i Twoją relację z całego procesu
Bardzo ładna
bg
- Od: 11 maja 2008, 11:36
- Auto: mx3