Mazda 323P BA B3 '98 by Borixon
Jeśli chodzi o kolor, to z tego co wiem, niestety kierunkowskazy nie mogą być czerwone, więc lampy zarumienione jak na fotce białej 323p niestety są problematyczne względem prawa...
A szkoda bo wyglądają mega
A szkoda bo wyglądają mega
- Od: 1 lip 2015, 14:25
- Auto: Protege – ,,Andżej" :)
EX – 323c BA B3 '95
O tym nie pomyślałem 
- Od: 1 lip 2015, 14:25
- Auto: Protege – ,,Andżej" :)
EX – 323c BA B3 '95
vixo napisał(a):Przy czerwonych kloszach wkłada się zieloną żarówkę i świeci na żółto
Teoretycznie tak, naotmiast w praktyce widać taki kierunek max 2 metry za autem, sprawdzałem u siebie
Borixon napisał(a):Właśnie o zielonej żarówce czytałem ;p tylko wciąż boli mnie wsteczny,że musi być biały;/
Ktoś kiedyś z forum szukał tego przepisu i się nie doszukał że ma być białe niby

vixo napisał(a):Mocniejsza żarówkę wtedy albo diodę
Po pierwsze kupic zieloną żarówkę jest trudno, ja malowałem farbką do żarówek.
Próbowałem 4 różne diody w tym bardzo mocne + najmocniejszą żarówkę jaką znalazłem i nadal przez folię było to słabo widoczne i nie ryzykowałem jazdy na tym. W 323C nie ma odbłyśnika w tylnej lampie, zakładam że w P jest podobnie. Jeździłem z czerwoną folią póki mandatu nie dostałem

Ahhh te nasze polskie prawo....skutecznie gasi zapędy tunerów zafascynowanych tuningowymi perełkami z nad wielkiej wody gdzie można przy aucie zrobić "wszystko" :-D!!! +5 do wyglądu za żółty halogen . Madzia prezenci się zacnie 
PS. tow hooka zamontowałeś bez przeróbek ? Bo one są do Hond , ja u siebie musiałem rzeźbić trochę aby go wpasować do bg

PS. tow hooka zamontowałeś bez przeróbek ? Bo one są do Hond , ja u siebie musiałem rzeźbić trochę aby go wpasować do bg
Witam dawno nic się nie działo,bo samochód jeździ, przeszedł przegląd,więc wszystko w porządku.
Wycięty został tylko kat,i w niedługim czasie wpadnie jakiś końcowy tłumik :–)
Ale cały czas nie daje mi spokoju jak zrobić by tył madzi stał się poważniejszy,więc szukam jakiejś dokładki tylnego zderzaka,ori dokładke z pakietu złapać graniczy z cudem
, no ale może macie jakieś propozycje od czego można byłoby taką ogarnąć ? Cały czas po głowie chodzi mi civic VI gen ale może ktoś ma jakieś propozycje ?
A na progi wstawić nakładki z hondy civic VII type r,:–)
Wycięty został tylko kat,i w niedługim czasie wpadnie jakiś końcowy tłumik :–)
Ale cały czas nie daje mi spokoju jak zrobić by tył madzi stał się poważniejszy,więc szukam jakiejś dokładki tylnego zderzaka,ori dokładke z pakietu złapać graniczy z cudem
A na progi wstawić nakładki z hondy civic VII type r,:–)

Zamówione nowe graty:
Mieszek skórzany z czerwoną nicią,
Gałka zmiany biegów skunk czarno-czerwona
Końcowy tłumik mugen
Czarny pasek na szybe.
Mam pytanie czy tylny zderzak z 323c będzie pasował do p?
Jaką kierownice kupić do Pestki,zależy mi by wyglądała jakoś lepiej niż ori i miała poduche :–) może od jakiegoś nowszego modelu będzie pasować ? Np. Od 3,6 ?
Od czego pasowałyby skórzane fotele ?
Najbliższe plany to zakup licznik od 323c i zrobienie obrotomierza :–)
Ostatnio edytowano 29 wrz 2015, 01:00 przez Borixon, łącznie edytowano 1 raz
Gałka Skunk nie pasuje do Mazdy
. Trzeba ją wkręcać na siłę do samego końca to wtedy pasuje
. Bo jak nie wkręcisz do końca to będzie Ci się odkręcać przy zmianie biegów a to jednym słowem wk*****a