Mazda MX-3 EC B6 97r. 1.6 16V DOHC
1, 2
i jak tam prace nad autkiem się mają? 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Troszkę zwlekałam z odpowiedzią, ale to dlatego, że się nic nie działo. W niedzielę udało się wjechać na podnośnik (to nie są miłe chwile, bo ukazuje się wiele defektów, których na codzień nie widać
). Trochę drobnych napraw było, trochę rzeczy posprawdzanych przy okazji podniesienia, tylko na tyle był czas, m.in. została znaleziona przyczyna brzęków, które słychać na nierównej drodze i kostce brukowej – luźne klocki od strony kierowcy – tył i przód, poprzednia osoba która mi robiła hamulce nie pozakładała dobrze sprężynek ;] do tego przymocowanych zostało kilka elementów. Dwoma słowami: drobne rzeczy. Mi przypadła wdzięczna rola operatora podnośnika
W pierwszym poście uzupełniam kolejne cele jeśli chodzi o dopieszczanie auta, szkoda że plany przybywają, a realizacja stoi.
Niżej kilka fotek. Jest kilka krytycznych miejsc, na następny weekend będą ogarnięte na tyle, żeby przetrwały zimę i nie poszło to dalej, a na wiosnę malowanie
nie mogę się doczekać ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

W pierwszym poście uzupełniam kolejne cele jeśli chodzi o dopieszczanie auta, szkoda że plany przybywają, a realizacja stoi.
Niżej kilka fotek. Jest kilka krytycznych miejsc, na następny weekend będą ogarnięte na tyle, żeby przetrwały zimę i nie poszło to dalej, a na wiosnę malowanie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
1, 2