Kałuża była taka ze miałem wodę w środku po fotel i mało tego jechałem jeszcze bokiem po chodniku w pewnym momencie stanąłem i kaplica deszcze tak napieprzal ze ledwo widziałem droga była jednokierunkowa wiec zawrócić nie mogłem i stało się. Najlepsze jest to ze nie zrobiłem żadnego zdjęcia i nie wiem czy uda się wywalczyć odszkodowanie.
Generalnie temat do zamknięcia bo auto idzie na złom mam tylko nadzieje ze powrócę z kolejną bg gt
Mazda 323 BG GT BP '93
1, 2
misiaku
proponuje przeszczep drobnych brakujacych elementow do mnie, dopiero potem na ewentualny zlom.
I pamietaj, nastepny GT bedzie mega wypasiony, nie bedzie wymagal napraw tylko ewentualnie przyjemnych modyfikacji

proponuje przeszczep drobnych brakujacych elementow do mnie, dopiero potem na ewentualny zlom.
I pamietaj, nastepny GT bedzie mega wypasiony, nie bedzie wymagal napraw tylko ewentualnie przyjemnych modyfikacji

-
Dżasta
Gtr to godny następca wściekłej
narazie graty trzymam dla siebie za jakiś czas dam znać w odpowiednich wątkach o handlu frutami
pozdro
narazie graty trzymam dla siebie za jakiś czas dam znać w odpowiednich wątkach o handlu frutami
pozdro
Ostatnio edytowano 12 sie 2014, 08:29 przez misiak89-89, łącznie edytowano 1 raz
Bardzo się ciesze ze są chętni. Panowie skoro wątek jeszcze nie jest zamknięty chciałbym znać Wasze opinie i wszystko co wiecie na temat 4x4 w bg? Jak to się sprawuje czy jest awaryjne jakie kosztu utrzymania czy trzeba często serwisowac naco musiałbym zwrócić uwagę ewentualnie jakbym chciał taka kupić, proszę o pomoc
Informacje telefoniczne na temat BG 4x4 telefon znasz oplata wg taryfy operatora
Suche napędy , bez luzów , skrzynia wszystkie biegi musza wchodzić i najlepiej bez zgrzytów , nie wybijać biegu w czasie jazdy. Buda zdrowa – bolączki 20 letniej budy znasz.
Suche napędy , bez luzów , skrzynia wszystkie biegi musza wchodzić i najlepiej bez zgrzytów , nie wybijać biegu w czasie jazdy. Buda zdrowa – bolączki 20 letniej budy znasz.
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
k1bic93 napisał(a):ja miałem dobrą budę ale za to sprzedający nie powiedział że jest ukruszony kawałek tłoka także mam remont silnika
klopsy jednak zawsze się zdarzają jestem zdania – nikt nie sprzedaje dobrych aut kwestia tylko aby koszty naprawy nie doprowadziły nas do ruiny
jeśli chodzi o czterołapa to jednak się ciut obawiam
Szkoda furacza
Nie lękaj się,kupuj impreze

misiak89-89 napisał(a):jeśli chodzi o czterołapa to jednak się ciut obawiam
Nie lękaj się,kupuj impreze
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Wielka szkoda... ech długo się nie nacieszyłeś... ale trzymam kciuki aby kolejna była lepsza niż ta poprzednia i aby było to 4x4
Jeżeli byłaby możliwość to dopisuję się do listy sępów

Jeżeli byłaby możliwość to dopisuję się do listy sępów
-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Zapytam nieśmiało o listwy słupkowe, gdybyś miał na sprzedaż, dobrze zapłacę.
Jakby co jeździłyby w BG GTX
Jakby co jeździłyby w BG GTX
- Od: 13 maja 2011, 15:57
- Auto: Mazda 323 BG GTX '90
Focus MK1 1.8 TDDi '00
Można zamykać, niedługo wrócę z następną bg bo muszę czymś jeździć na codzień 
1, 2