Mazda 323f BA Z5 1995 by wyro85 wstęp do foteli

BJ / BA / EC / BG / BF / BW / BD / BV

Postprzez wyro85 » 13 gru 2014, 17:17

michal1983 napisał(a):Nowe fotele będą na pewno wygodniejsze od seryjnych. Wrzuć zdjęcia jak już je zamontujesz.

Jaki kolor bizy kaletniczej kupiłeś, zielony? Planujesz ją dać na fotele?

Zostawiasz czerwone cyfry na gałce od zmiany biegów?

mam nadzieje że będzie wygodniej:) co do bizy to chwilowo sobie darowałem z tego względu że wymieniam fotele i chyba nie będę ich modyfikował:) czas pokaże oczywiście jak już to myślałem o ciemno zielonej bo takową widziałem:) wtedy cyferki z gałki również zmieniłyby kolor na zielony ale w tym momencie zostawiam tak jak zakupiłem od Ciebie:) jeszcze raz wielkie dzięki:) udany zakup:)

a fotki zapewne wrzucę w przyszłym tygodniu:) powinno się udać je zamontować jakoś do połowy tygodnia;)
Forumowicz

Od: 26 gru 2011, 13:33
Auto: mazda 323f BA 1.5 Z5 1995

Postprzez wyro85 » 31 gru 2014, 13:59

jakiś czas temu wpadły wreszcie foteliki od:) przyznam ze trochę było zabawy z przerabianiem ale z pomocą przybył kumpel który pospawał mi ładnie nowe uchwyty tigiem:) lewe przednie mocowanie jest w oryginale tylko trochę podgięte i pospawane natomiast do tylnych uchwytów na prowadnicach zostały przyspawane nowe uchwyty z ceowników 4mm:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
zaczepy pasów przełożyłem z ori foteli
dorzucam fotki za dnia, nowe stołki są lżejsze nie ważyłem ich ale przy przenoszeniu można było odczuć różnicę
Obrazek troche pada w lbn:D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek nowe mocowanie
Obrazek
Forumowicz

Od: 26 gru 2011, 13:33
Auto: mazda 323f BA 1.5 Z5 1995