Mazda 323f Sportive BJ FS '01 [Nowe foty]
1, 2
Bardzo ładnie zachowana mazda 

- Od: 1 sie 2013, 16:27
- Auto: Mazda 323 F BA Z5
viewtopic.php?f=312&t=160869
czarny robi robote:)))
- Od: 20 paź 2010, 11:35
- Auto: Była MAZDA 323,xedos6,xedos9
Honda Accord CL7 04' PAPI
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=320&t=189226
Jeśli chodzi o soczewki to oddałem auto do firmy zajmującej się stricte lampami. Koszt takiej modyfikacji czyli:
– Soczewki
– Pomalowanie ramki
– Polerowanie i odnowienie kloszy
– Odnowienie, nałożenie nowej warstwy chromu i polerowanie szkła (halogeny)
Cały ten zabieg wyniósł mnie ok 700 zł.
Miały być wstawione paski LED-owe w klosz do jazdy dziennej, ale niestety nie mogli znaleźć odpowiedniego dość plastycznego akrylu który ładnie by się nagiął do krzywizny lampy i odpowiednio rozpraszał światło.
Jeśli znajdą jakiś patent mają dać mi znać. Plus niedługo modyfikacja lamp tylnych.
Odnośnie gleby – będzie to zrobione z tym że nie wiem czy nie będą opony obcierać o nadkola jeśli go obniżę
A tego bym nie chciał z względu, że czasem zabieram autem 3 osoby dodatkowo. Macie z tym jakieś doświadczenia?
– Soczewki
– Pomalowanie ramki
– Polerowanie i odnowienie kloszy
– Odnowienie, nałożenie nowej warstwy chromu i polerowanie szkła (halogeny)
Cały ten zabieg wyniósł mnie ok 700 zł.
Miały być wstawione paski LED-owe w klosz do jazdy dziennej, ale niestety nie mogli znaleźć odpowiedniego dość plastycznego akrylu który ładnie by się nagiął do krzywizny lampy i odpowiednio rozpraszał światło.
Jeśli znajdą jakiś patent mają dać mi znać. Plus niedługo modyfikacja lamp tylnych.
Odnośnie gleby – będzie to zrobione z tym że nie wiem czy nie będą opony obcierać o nadkola jeśli go obniżę
1, 2