Mazda MX-3 EC K8 93r
Nooo ślicznie ładnie pięknie
Kolorek w dechę, malowanko również
Składaj szybko i w drogę bo szkoda żeby stała. Utwierdzasz mnie w przekonaniu że pomalowanie mojej Mazdy będzie dobrym pomysłem
Przy składaniu miej a uwadze konserwację takich miejsc jak drzwi na dole, progi w środku i przy przednich dokładkach tam gdzie błotnik łączy się do progów. Warto tam zaaplikować wosk w sprayu co by się woda nie czepiała. Trochę capi na początku ale ochrona jakaś jest a te miejsca lubią rdzewieć. Powodzenia w składaniu i wytrwałości!

Chcesz z laseczką wsiąść do Mazdy? Zrób se najpierw prawo jazdy :P
Dzięki za rady
coś w tych miejscach pokombinuje
malowanie też mi się podoba
na żywo dopiero jest efekt
a jeszcze polerka mnie czeka bo jednak troszke syfków sie narobiło... Ale ogólnie wyszło dobrze.
Oryginalne lampy które leża w domu i jutro chyba już je załoze
te od civika niestety rozleciały mi się w rękach bo ktoś je poskładał i wlepił na pianke
zostały z nich same soczewki 

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Oryginalne lampy które leża w domu i jutro chyba już je załoze

-
wiiteekk
Po wielu miesiącach roboty autko wkoncu pod domem, mimo tego ze jeszcze masa rzeczy do ogarniecia.. 

-
wiiteekk
Pogoda na dworze nie sprzyja pracom za bardzo, a kilka rzeczy przy autku jest do zrobienia
Troszke zasypane ale pare nowych zdjęć jest 

-
wiiteekk
Świetnie się prezentuje z tymi lampami 

Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Musze przyznać, że lakierowanie (przynajmniej na fotkach), wyszło bardzo profesjonalnie. Świetnie, że są jeszcze ludzie którzy mają zapał, umiejętności i serce żeby odświeżać takie piękne auta. Pozazdrościć i życzyć powodzenia w dalszym modzeniu. Będę obserowował 
- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
Lakierowanie źle nie wyszłoo
a jeszcze polerki nie ma zrobionej
Niestety wnętrze ciągle straszy... i zewnątrz też kilka detali psuje efekt. Niedługo będę zmieniał te baloniaste opony zimowe na letnie o niższym profilu to może jakieś springi dam inne żeby troszkę w dół poszła, bo przód jakoś wysoko stoi. Myślę też przyciemnić szyby, ale nie mogę znaleźć takiej dużej folii żeby starczyło na tylną szybe.
-
wiiteekk
Zajrzyj do działu sprzedam. Siwy sprzedaje sprężyny APEXA w dobrej cenie 
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Zajrzę, zajrzę
tylko niestety krucho z kasą ostatnio... ale coś się wymyśli
tymczasem film jak chodzi, słaba jakość wideo ale coś tam słychać
dzisiaj później nagram coś lepszego
http://www.youtube.com/watch?v=g6P1KxKsTuc
http://www.youtube.com/watch?v=g6P1KxKsTuc
-
wiiteekk
Kawał solidnej roboty, gratuluję cierpliwości
Lakier widzę że ładnie położony
tylko jakoś ten z1 do mnie nie przemawia 

Lakier widzę że ładnie położony
-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Po zimie wychodzą trochę błędy w malowaniu ale poprawi się
Szczerze? Sam teraz żałuję że nie zmieniłem koloru, malowałem całe autko więc w sumie tylko kilka wnęk więcej miałbym do pomalowanie... Ale teraz nie ma co już myśleć tylko się cieszyć
Dzięki za pozytywne opinie
Dużo jeszcze w niej pracy jest żeby dobrze jeździła i wyglądała.
-
wiiteekk
Szkoda jej, ale tragedii nie ma, powinna wyjść z tego. Nie wyhamowałeś?
seria jest nudna http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=113894
Nie, nie uderzyłem w budynek
Na zdjeciu jest zepchnięta na bok żeby nie tarasować drogi. Jechałem główną drogą a z jednej z tych dróg na skrzyżowaniu wyskoczył mi gościu w renault kombi, widać nawet kawałek jej na pierwszym zdjęciu
Myślał że przeskoczy, albo mnie po prostu nie zauważył, ogólnie strasznie źle przemyślane skrzyżowanie, czesto coś się tam stuka, wina jest pana z renault, więc na razie nie moge autka ruszyć aż sie wszystko załatwi, na pierwszy rzut oka do wymiany maska, oba błotniki zderzak, lampa, kierunek, szyba, chlodnica, węze od wspomagania, poduchy silnika bo się opuścił i mam podejrzenie równiez do kielicha bo ladnie walilo coś jak ją holowaliśmy. Jeśli dostane szkode całkowitą co jest pewne, to policzą mi grosze... Więc się okaże czy pójdzie na części czy kupuje druga i będę składał. Na razie przykryłem ją plandeką bo aż patrzeć nie mogłem... 
-
wiiteekk
W piatek udalo mi się odebrać notatkę z polcji, oraz później zglosiłem szkodę do ubezpieczyciela. Gościu miał w czymś co nazywa się InterRisk, po tym co naczytałem się w internecie czuję że będzie ciężko. Na infolinii odebrała miła Pani zapisała wszystko oraz podała czas oczekiwania na rzeczoznawce 3 dni robocze. Więc czekam i zobaczymy co będzie dalej
Troche z kuzynem podejrzałem mazde i na pewno rozgiął się kielich. Rozpórka przeniosła siłę uderzenie i trzeba by wstawiać ją na rame, raczej sprawa nieopłacalna.
-
wiiteekk