Mazda 323F BA GT KF 96' 2.0 V6
1, 2
A już myślałem, że nikt zmian nie dostrzegł
o ile dobrze pamiętam to wyszły mnie coś ok. 80zł za obie w AutoLand
Ale póki co złego słowa nie dam o nich powiedzieć 
Producent to Aluett, ale model...
Pogrzebałem na stronie http://www.aluett.eu to twierdzą, że Aluett 58, więc możliwe, że tak jest 
Pogrzebałem na stronie http://www.aluett.eu to twierdzą, że Aluett 58, więc możliwe, że tak jest Ależ on piękna
Jestem bardzo ciekaw tego silnika – jak to chodzi, jak z niezawodnością, i – co ważne – jak z częściami? No i ciekawe, czy by wszedł do P – może, jeśli będę kiedyś absurdalnie bogaty (czyt. osiągnę okolice średniej krajowej i skończą mi się kredyty), zastanowiłbym się nad małym swapem...
Jestem bardzo ciekaw tego silnika – jak to chodzi, jak z niezawodnością, i – co ważne – jak z częściami? No i ciekawe, czy by wszedł do P – może, jeśli będę kiedyś absurdalnie bogaty (czyt. osiągnę okolice średniej krajowej i skończą mi się kredyty), zastanowiłbym się nad małym swapem...
Jestem Nikim co umie tylko spać
Lunatykiem od odkładania spraw
Fanatykiem marzeń
Lunatykiem od odkładania spraw
Fanatykiem marzeń

- Od: 18 cze 2012, 14:50
- Auto: Mazda 323P BA, 1.3 B3, rocznik '97
Przeoczyłem wpisy we własnym wątku
@Leniwiec
Dziękuję
Silnik brzmi niesamowicie, o czym mówić nie trzeba, zbiera się też ładnie
Co do niezawodności to jest jak z każdym – jak kto dba tak ma, znajdziesz zadbaną sztukę to długo i bezawaryjnie Ci posłuży
Części – no cóż, tu już się schodki zaczynają
Co do swapa – hmm porusz ten temat we własnym wątku, na pewno mądrzejsi ode mnie chętnie coś doradzą
@kamil_d91
Dziękuję bardzo, mamy widzę podobne upodobania
Co do cieszenia oka, mam tu kilka wiosennych zdjęć (wynik spotkania z klubowiczami gadula i Seraf)

@Leniwiec
Dziękuję
@kamil_d91
Dziękuję bardzo, mamy widzę podobne upodobania
Co do cieszenia oka, mam tu kilka wiosennych zdjęć (wynik spotkania z klubowiczami gadula i Seraf)

Piękna seria w najlepszym kolorze no i z szyberdachem
Aż mi się moja BA przypomniała.
Jakąś końcówke wydechu bym jeszcze widział nową bo ori sa za małe
Aż mi się moja BA przypomniała.Jakąś końcówke wydechu bym jeszcze widział nową bo ori sa za małe
-
Przemek...

- Od: 8 wrz 2006, 15:22
- Auto: Mazda 6 gl 2,5 pb At
Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
@Beny
Ten wydech jest już przegnity, właśnie w weekend zakładam środkowy i końcowy i końcówkę też już kupiłem, założę to coś psztryknę
Dziękuję, też uważam, że czerwone się okazale prezentują
Ten wydech jest już przegnity, właśnie w weekend zakładam środkowy i końcowy i końcówkę też już kupiłem, założę to coś psztryknę
Dziękuję, też uważam, że czerwone się okazale prezentują
1, 2