Mazda 323F BG GT BP '92 project in progress
folley napisał(a):Pomarańcz
a felgi które
- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
rób całe fele na niebiesko (tak jak ten z "Tuningowanych Mazd" o który się pytałeś) i będzie bajka.

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
folley napisał(a):borbety
zaraz jadę je oglądać

tekkenfan napisał(a):rób całe fele na niebiesko (tak jak ten z "Tuningowanych Mazd" o który się pytałeś) i będzie bajka.
a może z rantem na lustro
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
Co do zmiany felgi to jak dla mnie ta co jest zła nie jest i wolałbym kasę wydaną na felgi przeznaczyć na malowanie proszkowe (i ewentualne prostowanie obecnych) no chyba że jakość wykonania borbetów jest znacznie większa a i ich cena przystępna
Źle na pewno nie będzie tylko z tym jest trochę zachodu, ja miałem już jedne felgi z przepolerowanym rantem i pomimo faktu, że wygląda to super drugi raz bym w to raczej nie poszedł (żeby nie było że nie lubię dbać o wygląd auta ale ciągłe bieganie po ręczniki papierowe i ogarnianie rantów mi zbrzydło
)
djakob napisał(a):a może z rantem na lustro
Źle na pewno nie będzie tylko z tym jest trochę zachodu, ja miałem już jedne felgi z przepolerowanym rantem i pomimo faktu, że wygląda to super drugi raz bym w to raczej nie poszedł (żeby nie było że nie lubię dbać o wygląd auta ale ciągłe bieganie po ręczniki papierowe i ogarnianie rantów mi zbrzydło

Insane Y60
nigdy nie miałem felg na lustro zrobionych bo preferuje szutry ale skoro kolega twiedzi że szkoda zachodu to pewnie tak. ja bym co prawda mógł auto czyścić co pare godzin bo jestem do tego przyzwyczajony ale jezeli niechce sie komus takich zabiegów wykonywać często to mamy kłopot i bezsensowny wydatek ... ale chciałbym na forum zobaczyć takie fele w madzi
! wieć dawaj je na lustro!!!! 

-
dasiu
tekkenfan napisał(a):no chyba że jakość wykonania borbetów jest znacznie większa a i ich cena przystępna![]()
Cena była atrakcyjna dlatego od 5 minut już leżakują u mnie w garażu

tekkenfan napisał(a):ale ciągłe bieganie po ręczniki papierowe i ogarnianie rantów mi zbrzydło)
Z tym nie będzie problem heh
dasiu napisał(a):ale chciałbym na forum zobaczyć takie fele w madzi! wieć dawaj je na lustro!!!!
pełno jest na forum felg z polerowanym rantem
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
djakob napisał(a):Z tym nie będzie problem heh
też tak na początku mówiłem hehe. Maluj całe łącznie z wewnętrzną stroną i będzie git

Insane Y60
Tak więc Borbety :

robić na taki kolor ?

robić na taki kolor ?

MR2 SW20 '92
WRX STI '11
Mi wpadł w oko teraz taki motyw że te borbety są tak fajnie "oddzielone" i można wymieszać kolory że np. same ramiona na wspomniany pomaarńcz a teszta w ten granat albo po prostu reszta w granat a ramiona takie jakie są...
Tak z ciekawości – ile za nie dałeś? Z oponami czy bez?

genialne sa takie kolory felg do tej pory krolowalo srebro dobrze że wszystko idzie w kierunku dalekiego wschodu 
-
dasiu
pawcio1017 napisał(a):Mi wpadł w oko teraz taki motyw że te borbety są tak fajnie "oddzielone" i można wymieszać kolory że np. same ramiona na wspomniany pomaarńcz a teszta w ten granat albo po prostu reszta w granat a ramiona takie jakie są...
Nie będzie zbyt kolorowo ?
Kupiłem je z oponami ale nie są w dobrym stanie.
A dałem za nie 650zł
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
nie baw się w kolorowanki tylko wal niebieski

Insane Y60
seba323f napisał(a):Dobre kółko!![]()
Maluj na ten niebieski Rays,a (lub podobny) + rant wypolerowany na maxymalne lusterko.
W takim setupie z obniżonym zawiasem będzie robić robotę.
Jednak będzie rancik w lustro

Tymczasem jeszcze się nie pochwaliłem co leży w garażu:
Komplet VDF SPRINGS -35mm

MR2 SW20 '92
WRX STI '11
Kolejna Madzia. Szacun
Fajny felunek. Powodzenia w modach ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mazda 323F Bg 1.6 16v – viewtopic.php?f=312&t=119328
- Od: 22 maja 2011, 20:25
- Auto: Moja Madzia 323F BG 1.6 16v 93r ;–)